GuidePedia

0
Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Real News, η Ντόρα Μπακογιάννη εκτιμά ότι οι Έλληνες θα εμπιστευθούν ξανά τον Κώστα Καραμανλή και τη ΝΔ, ενώ στο ερώτημα αν θα τεθεί θέμα ηγεσίας στη ΝΔ σε περίπτωση εκλογικής ήττας, απαντά:

«Έχω πει και θα ξαναπώ ότι θέμα ηγεσίας στη ΝΔ δεν τίθεται και κανείς δεν πρόκειται να αμφισβητήσει τον Κ. Καραμανλή ούτε μετά τις εκλογές. Τελεία και παύλα».

Από την πλευρά του, ο Αντωνης Σαμαράς σε δηλώσεις του στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, επισημαίνει πως ο Κώστας Καραμανλής είναι ο μόνος ηγέτης, που το κόμμα του, σε ανύποπτο χρόνο, του διαμήνυσε ότι ακόμα και αν χάσει εκλογές, τον θέλει να παραμείνει στην αρχηγία....

Ερωτηθείς για το τι θα πράξει ο ίδιος, αν παρ' όλ' αυτά ανοίξει η υπόθεση της διαδοχής, ο κ. Σαμαράς υπογραμμίζει πως «φιλοδοξία μου αυτή τη στιγμή είναι ακόμη μεγαλύτερη: Να νικήσει η παράταξή μου σε αυτή την αναμέτρηση».

Χαρακτηριστική τέλος, είναι η απάντηση του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ., Γιώργου Καρατζαφέρη στο ερώτημα να θα θελήσει να διεκδικήσει την ηγεσία της ΝΔ στην περίπττωση που ανοίξει θέμα διαδοχής. «Δεν με ενδιαφέρει να αγοράσω οικογενειακό τάφο», παρατήρησε με νόημα ο κ Καρατζαφέρης μιλώντας στη Real News.

Εξάλλου, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. εκτιμά πως κανένα από τα δύο μεγάλα κόμματα δεν θα πετύχει αυτοδυναμία στις προσεχείς εκλογές, ωστόσο όπως σημειώνει, δεν πρόκειται να φΘάσουν σε κύκλο διερευνητικών συζητήσεων, «γιατί οι δύο μεγάλοι θα βρουν γέφυρες συνεννόησης».

Δημοσίευση σχολίου

 
Top