GuidePedia

0
Γύρισε το... ρολόι και στο 1981

Επιθετικός, δείγμα για ακόμη μία φορά της πολιτικής του αδυναμίας, εμφανίστηκε και χθες στη δεύτερη τηλεμαχία ο κ. Κ. Καραμανλής, ο οποίος επέλεξε να μην αναφερθεί στο μέλλον αλλά στο παρελθόν. Είναι χαρακτηριστικό ότι έφτασε μάλιστα μέχρι το 1981, προκειμένου να δικαιολογηθεί για τη διόγκωση του δημοσίου χρέους επί των ημερών του. Είπε ότι τότε δημιουργήθηκε χρέος 30 δισ. ευρώ.
Ο Γ. Παπανδρέου, όμως, του απάντησε ότι οι κυβερνήσεις του Κ. Μητσοτάκη φόρτωσαν το χρέος με 50 δισ. και οι κυβερνήσεις της τελευταίας εξαετίας με 100 δισ. ευρώ! «Και σε ό,τι αφορά το έργο των δικών μας κυβερνήσεων, είμαστε υπερήφανοι, δεν συγκρίνονται με τα δικά σας σε κανέναν τομέα», τόνισε....
ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΓΚΑΦΑ
Μπέρδεψε Βαρκελώνη με Μαγιόρκα
Επίσης, ο κ. Καραμανλής στην αγωνία του να αντιπολιτευθεί τον κ. Παπανδρέου παρανόησε την αναφορά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στον Ισπανό αρχιτέκτονα Χ. Ασιμπίγιο. «Κάνατε μια αναφορά στο ισπανικό μοντέλο, το οποίο έχει καταδικαστεί από τους ίδιους τους Ισπανούς», είπε χαρακτηριστικά, αλλά αναφερόταν στο μοντέλο της Μαγιόρκα και όχι της Βαρκελώνης στο οποίο αναφερόταν ο Γ. Παπανδρέου.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ξεκαθάρισε πως θα καταργήσει το χωροταξικό της ΝΔ και πως θα βάλει τέρμα στην ανάπτυξη μέσω δανείων και τσιμέντου. «Αν νομίζουμε ότι όλα πάνε καλά, τότε δεν βλέπουμε πραγματικότητα ή δεν τη βλέπει ο κ. Καραμανλής. Σε δύο χρόνια αν δεν αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα των σκουπιδιών, αυτά θα μας πνίξουν», προειδοποίησε.
«ΟΧΙ» ΣΕ ΤΡΙΤΟ ΝΤΙΜΠΕΪΤ
Ο Κ. Καραμανλής επιδίωξε ακόμη μία ευκαιρία ζητώντας και τρίτο debate. «Οι τηλεοπτικές αναμετρήσεις έχουν συμφωνηθεί και ως προς τον αριθμό και ως προς τους όρους διεξαγωγής τους και οι πολιτικοί αρχηγοί είναι πλέον ενώπιον της κρίσης του ελληνικού λαού», απάντησε ο Γ. Ραγκούσης.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top