GuidePedia

0
Το κλίμα στον Ολυμπιακό έχει αντιστραφεί και ο Σωκράτης Κόκκαλης θέλει να το κάνει ακόμη καλύτερο ενόψει του αποψινού ντέρμπι (21:15, Novasports1). Λίγες ώρες πριν από την σέντρα, ο πρόεδρος των Πρωταθλητών επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Ρέντη και προσπάθησε να «ντοπάρει» τους παίκτες του, με την παρουσία του και μόνο.
Ο Σωκράτης Κόκκαλης έμεινε για 20 περίπου λεπτά στο προπονητήριο του Ολυμπιακού, είχε κατ’ ιδίαν συζήτηση με τον Ζίκο, στον οποίο ευχήθηκε καλή αρχή και καλή επιτυχία στο ντέρμπι.
Δεν είναι η πρώτη φορά βεβαίως που παραμονές ενός μεγάλου αγώνα ο Σωκράτης Κόκκαλης πηγαίνει στον Ρέντη και επιχειρεί να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του, είτε με τα λεγόμενά του, είτε με την παρουσία του, ακόμη και με έξτρα πριμ....
Στα αγωνιστικά, ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί στο ΟΑΚΑ με τον Ζίκο στον πάγκο, αφού τα χαρτιά του έφτασαν εγκαίρως. Δίπλα του θα έχει τον Ανδ. Νινιάδη ως βοηθό του, ενώ ο Μπ. Μπάντοβιτς θα βρίσκεται στην εξέδρα, θα παρακολουθήσει από εκεί το παιχνίδι και θα είναι σε συνεχή επαφή με τον Ζίκο, για να τον ενημερώνει για τα συμπεράσματά του.
Οσο για το μέλλον του «Μπόσκο», αυτό θα αποφασιστεί σε αυριανή σύσκεψη που θα γίνει στου Ρέντη, παρουσία του Βραζιλιάνου τεχνικού και του αδερφού του, Εντού (θα είναι βοηθός του Ζίκο).
Το σίγουρο είναι ότι ο Μπ. Μπάντοβιτς έχει πολλές συμπάθειες και μέσα στην ομάδα και στη διοίκηση, ενώ ο Σ. Κόκκαλης θεωρεί ότι μαζί με τον Ανδ. Νινιάδη είχαν καθοριστική συμμετοχή στην αναγέννηση του Ολυμπιακού.
Γι’ αυτόν τον λόγο θα γίνουν προσπάθειες ο «Μπόσκο» να είναι άμεσος συνεργάτης του Ζίκο και στη συνέχεια της χρονιάς και ίσως να έχει ανάλογο ρόλο με αυτόν που θα έχει απόψε, δηλαδή να παρακολουθεί τα παιχνίδια από την εξέδρα και να ενημερώνει τον Βραζιλιάνο τεχνικό.
Από την πλευρά τους και οι παίχτες έχουν αναπτερωμένο ηθικό, μετά τις νίκες τους επί της Αλκμααρ και του ΠΑΟΚ και μιλούν μόνο για νίκη στο αυριανό ντέρμπι. Το κλίμα είναι ιδανικό στην ομάδα και όλοι οι παίχτες δείχνουν πολύ ενωμένοι. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι οι Λ. Γκαλέτι, Εντ. Μαρέσκα, Αρ. Σοϊλέδης και Γ. Κατσικογιάννης, που βρίσκονται εκτός αποστολής, ζήτησαν να πάνε σήμερα στο ΟΑΚΑ για να είναι κοντά στους συμπαίχτες τους και να τους συμπαρασταθούν ψυχολογικά. Αίτημα που έγινε αποδεκτό.
Στο οικογενειακό διπλό, ο Ζίκο, σε συνεργασία με τους Μπάντοβιτς - Νινιάδη, δοκίμασε την 11άδα που αγωνίστηκε στην Τούμπα, με μια αλλαγή, τον Ζ. Ζαϊρί στη θέση του Ι. Στολτίδη. Ο Μαροκινός μέσος αγωνίστηκε σε ρόλο δεξιού χαφ, ενώ ο Β. Τοροσίδης αποτέλεσε μαζί με τους Ντουντού και Λεντέσμα τριάδα στο κέντρο.
Από το ιατρικό δελτίο, ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Εντ. Μαρέσκα. Ο Ιταλός μέσος ακολούθησε ένα μέρος της προπόνησης της υπόλοιπης ομάδας και δεν αποκλείεται να είναι στη διάθεση του Ζίκο για το παιχνίδι με την Αρσεναλ.
Κανονικά προπονήθηκε και ο Ντ. Ντομί, αλλά δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του σημερινού ντέρμπι.
Η πιθανή 11άδα του Ολυμπιακού: Νικοπολίδης, Ζεβλάκοφ, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Τοροσίδης, Λεντέσμα, Ντουντού, Ζαϊρί, Λεονάρντο, Ντιόγκο.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top