GuidePedia

0
Στη τελική ευθεία έχει μπει η Νέα Δημοκρατία, με κομματικά στελέχη και βουλευτές, να διακατέχονται από φόβο ότι τη Κυριακή το βράδυ το αποτέλεσμα θα είναι χειρότερο από αυτό που φοβόντουσαν. Η προτροπή του Γραμματέα του κόμματος Λ. Ζαγορίτη, να καταψηφιστούν υποψήφιοι της ΝΔ, ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών, ενώ το επικοινωνιακό επιτελείο σε πλήρη σύγχυση δεν κατάφερε να διορθώσει τη κατάσταση.....

Ένα ακόμα, απίθανο, πρόβλημα προέκυψε με το περιοδικό «Μετεξέλιξη», που εκδίδει η Νέα Δημοκρατία. Στο εξώφυλλό υπήρχε μια πεσμένη πράσινη ρόδα ποδηλάτου, κάτι που προφανώς παρέπεμπε στο ατύχημα που είχε προ καιρού με ποδήλατο του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου. Το εξώφυλλο αποσύρθηκε άρον, άρον με σκοπό να κυκλοφορήσει με διαφορετικό, αλλά η επικοινωνιακή ζημιά για τη ΝΔ είχε γίνει.
Έτσι, ο προεκλογικός αγώνας, μετράει μόλις τρεις ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες και όλη η Νέα Δημοκρατία, έχει στρέψει τα μάτια της στον αρχηγό της με την ελπίδα ότι κάτι ίσως αλλάξει τη τελευταία στιγμή. Για αυτές τις τελευταίες τρείς ημέρες το πρόγραμμα του Κ. Καραμανλή είναι ιδιαίτερα φορτωμένο, και εκεί θα «παίζει τα ρέστα του», γιατί όπως είπε και κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ: «Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία»
Ο πρωθυπουργός Κώστα Καραμανλής, θα μιλήσει σήμερα στο Λαύριο και το βράδυ σε ανοικτή συγκέντρωση στη πλατεία Αριστοτέλους, στη Θεσσαλονίκη. Αγωνιώδεις είναι οι προσπάθειες της Ρηγίλλης, να προσελκύσουν κόσμο στην ομιλία, μετά τη χθεσινή κοσμοσυρροή στην αντίστοιχη του ΠαΣοΚ.
Γι αύριο είναι προγραμματισμένο να  παραχωρήσει συνέντευξη στην τηλεόραση του ΑΝΤ1,και μετά, σε μια προσπάθεια να αγγίξει τους νέους ψηφοφόρους, θα ακολουθήσει η συνομιλία στο twitter, ενώ το απόγευμα θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα της Πέμπτης με ομιλία στη Σύρο.
Την Παρασκευή πρόγραμμα προβλέπεται ιδιαίτερα βαρύ.  Έχει προγραμματιστεί  συνέντευξη στη τηλεόραση του Star, και  θα μιλήσει στις 17.30 στην Κέρκυρα. Μετά θα αναχωρήσει για Αθήνα όπου θα γίνει η  κεντρική και τελευταία του προεκλογική συγκέντρωση.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top