GuidePedia

0
Να επανορθώσει κάλεσε τον Λάκη Λαζόπουλο ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, επειδή, κατά τη διάρκεια εκπομπής του αναφέρθηκε σε φράση που υποτίθεται ότι είπε. Ο κ. Παναγόπουλος δήλωσε πως όχι μόνο δεν την είπε ποτέ, αλλά αντιθέτως την είχε ήδη διαψεύσει προτού βγει «στον αέρα» η εκπομπή.
Η επίμαχη φράση είναι: «να δείτε τι θα γίνει στις 5 του Οκτώβρη», η οποία αποδόθηκε για πρώτη φορά στον Γιάννη Παναγόπουλο από την ευρωβουλευτή του ΛΑΟΣ, Νίκη Τζαβέλλα, κατά τη διάρκεια πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής. Ο κ. Παναγόπουλος κατήγγειλε τη φράση ως ψευδή και συκοφαντική.....

Ο Γ. Παναγόπουλος προκάλεσε τον Λάκη Λαζόπουλο να «παίξει» στην εκπομπή του το βίντεο με τον ίδιο να εκστομίζει την επίμαχη φράση, ειδάλλως να επανορθώσει δημοσιεύοντας στην αρχική σελίδα του ιστοτόπου του την επιστολή διαμαρτυρίας και κάνοντας αναφορά στο γεγονός στην εκπομπή του. «Όσο κι αν ερευνήσετε, δε θα βρείτε πουθενά γραπτή, προφορική ή ηλεκτρονική επιβεβαίωση του αναληθούς και συκοφαντικού ισχυρισμού σας», αναφέρει σε επιστολή του ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top