GuidePedia

0

Όταν μια ελληνική ποπ σταρ, η Τζούλια Αλεξανδράτου, το 2007 κυκλοφόρησε το άσμα «Στόχος είναι το χρήμα», όλοι την χαρακτήρισαν ως μια τυπική  χρυσοθήρα σε μια Αθήνα σπάταλη, καταχρεωμένη και…άτακτη. Όπως διαβάζουμε στον Independent, το πικάντικο βίντεο κλιπ του τραγουδιού, βοήθησε την 23χρονη, κατά το ήμισυ Βρετανίδα, να γίνει μια μικρή διασημότητα.

Σήμερα όμως η Αλεξανδράτου έχει γίνει γνωστή για ένα άλλου είδους βίντεο. Πρόκειται για ένα πορνό στο οποίο πρωταγωνιστεί. Αντί λοιπόν οι Έλληνες να ασχολούνται με το δημοσιονομικό έλλειμμα, αποφάσισαν για λίγο να κάνουν μια...εθνική ενδοσκόπηση αναφορικά με την ηθική του έθνους. Το dvd πούλησε μέσα σε δέκα μέρες, 240,000 αντίτυπα.
«Πρόκειται για τεράστιο σκάνδαλο στην Ελλάδα. Είναι η πρώτη φορά που μια διασημότητα έκανε κάτι παρόμοιο και γι αυτό το θέμα πήρε τέτοιες διαστάσεις» δηλώνει η ίδια η Τζούλια Αλεξανδράτου στον Independent. Από τότε, ερωτικά παιχνίδια και πασχαλιάτικες λαμπάδες με σχήμα το κορμί της, πωλούνται στην αγορά. Το twitter και τα blogs έχουν πάρει φωτιά ενώ σχόλια για το θέμα έχουν γίνει και στη Βουλή.
Η 45λεπτη ταινία δείχνει την Αλεξανδράτου μέσα σε ένα τζακούζι με ένα μπουκάλι σαμπάνιας Dom Perignon το οποίο στη συνέχεια χρησιμοποιεί σαν βοήθημα του σεξ. Μετά από λίγο η κοπέλα κάνει έρωτα με έναν άντρα του οποίου το πρόσωπο δεν βλέπουμε. Την προηγούμενη εβδομάδα η Αλεξανδράτου έβγαλε δήλωση όπου ζητούσε από τα μίντια «να μην αναπαραγάγουν σενάρια επιστημονικής φαντασίας γύρω από τις κλεμμένες προσωπικές της στιγμές.»
Καθώς η ιστορία της, άρχισε να μπαίνει στις πίσω σελίδες των εκδόσεων, ο μάνατζερ της ανακοίνωσε ότι η Αλεξανδράτου παντρεύεται έναν επιχειρηματία του οποίου η ταυτότητα θα αποκαλυφθεί την ημέρα του γάμου.
Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα:
http://www.independent.co.uk/news/world/europe/pop-stars-sex-tape-gives-greece-a-welcome-break-from-debt-crisis-blues-1921838.html

Δημοσίευση σχολίου

 
Top