GuidePedia

0
Τα πράγματα στον Ολυμπιακό βρίσκονται σε οριακή κατάσταση, με τον Σωκράτη Κόκκαλη να ετοιμάζει αλλαγές, προκειμένου να σωθεί ό,τι έχει απομείνει: Η έξοδος στο Champions League. Μετά και την ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα, η διαφορά από την κορυφή αυξήθηκε στους 7 βαθμούς. Πλέον, θεωρείται σχεδόν απίθανο οι ερυθρόλευκοι να καταφέρουν να κάνουν την μεγάλη ανατροπή, κυρίως λόγω της εικόνας που παρουσιάζουν. Τα τελευταία λεπτά του αγώνα η εικόνα της ομάδας θύμιζε... αλάνα, όπως είπε χαρακτηριστικά και ο Ούλωφ Μέλμπεργκ μετά τη λήξη της αναμέτρησης και το γεγονός αυτό δεν άρεσε καθόλου στους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Όπως αναφέρει το "ΦΩΣ", ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς είναι πολύ πιθανόν να αντικατασταθεί, με τον προπονητή της ομάδας Νέων, Αλέκο Αλεξανδρή, να είναι ο πρώτος υποψήφιος για να αναλάβει τη θέση του.  Την Κυριακή έκαναν την εμφάνισή τους κάποιες φήμες ακόμα και περί... Νίκου Αλέφαντου, οι οποίες όμως απέχουν αρκετά από την πραγματικότητα. Ο Αλεξανδρής λοιπόν είναι το μεγάλο φαβορί για να οδηγήσει την ομάδα στα πλέι οφ και αναμένεται να αναλάβει μετά το ματς της Πέμπτης με την Μπορντό. Μάλιστα, η αντικατάσταση του Μπάντοβιτς ίσως γινόταν πριν το παιχνίδι με τους Γάλλους, ωστόσο ο Αλεξανδρής δεν έχει το απαραίτητο δίπλωμα για ομάδα που αγωνίζεται στο Champions League.

Οι άνθρωποι της ομάδας χρεώνουν στον Μπάντοβιτς ότι έχει χάσει εντελώς τον έλεγχο των αποδυτηρίων, ενώ υπάρχει απογοήτευση και για κάποιες επιλογές του. Μεγάλο μερίδιο ευθύνης φέρει όμως και η διοίκηση, η οποία πήρε τις λάθος αποφάσεις από την αρχή της σεζόν και στο Λιμάνι αναγνωρίζουν τα λάθη τους.

Σύμφωνα πάντως με τον "Πρωταθλητή", οι ερυθρόλευκοι αναμένεται να κλείσουν τον Ερνέστο Βαλβέρδε για την επόμενη χρονιά πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Βαλβέρδε φέρεται να έχει πάρει την απόφαση να επιστρέψει στον Πειραιά και απομένει ένα ραντεβού, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι με τον Χρυσικόπουλο, προκειμένου η συμφωνία να οριστικοποιηθεί, αν φυσικά δεν "χαλάσει" κάτι ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Κατά τα άλλα, ο Σωκράτης Κόκκαλης έχει πάρει απόφαση να αλλάξει αρκετά πράγματα στην ομάδα, προκειμένου να μην επαναληφθεί το φετινό "ναυάγιο". Οι αλλαγές αναμένεται να αφορούν τόσο στο προπονητικό τιμ, όσο και σε διοικητικά πόστα, με τους Βασίλη Γκαγκάτση, Πρέντραγκ Τζόρζεβιτς και Σάββα Θεοδωρίδη να βρίσκονται πάντα στο προσκήνιο.

Οι ερυθρόλευκοι αναχωρούν για την Γαλλία το απόγευμα της Δευτέρας, με τον Ντάτολο να βρίσκεται στην αποστολή, η οποία αποτελείται από τους: Παναγόπουλο, Νικοπολίδη, Πάρντο, Γκαλίτσιο, Λεονάρντο, Ζεβλάκοφ, Πάντο, Τοροσίδη, Ρ. Μπράβο, Α. Παπαδόπουλο, Κ. Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ, Στολτίδη, Όσκαρ, Λεντέσμα, Μαρέσκα, Ντάτολο, Ζαϊρί, Μήτρογλου, Νταρμπισάιρ και Λούα Λούα Εκτός έμειναν οι Ντουντού, Ντιόγο και Γκαλέτι.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top