GuidePedia

0
Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ, μετά από την επίθεση που δέχθηκε ο γιος του Σταύρου Σταυρόπουλου, διοικητή του τμήματος Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ, και την απαγωγή της 19χρονης φίλης του. Από χθες το βράδυ, η ανώτατη ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται σε συνεχείς συσκέψεις στη ΓΑΔΑ και την Κατεχάκη, καθώς η υπόθεση είναι περισσότερο σοβαρή από ότι δείχνει. Τα σενάρια για την χθεσινοβραδινή επίθεση είναι πολλά. Θεωρείται σίγουρο, ωστόσο, ότι δεν επρόκειτο για τυχαίο περιστατικό, αλλά για οργανωμένο σχέδιο αδίστακτων κακοποιών...... Επισημαίνεται ότι, προ μηνών και όταν ξεκίνησαν οι αποκαλύψεις για το Συνδικάτο του Εγκλήματος, ο ίδιος ο Παναγιώτης Βλαστός -βασικός κατηγορούμενος για την απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου και φερόμενος ως «εγκέφαλος» της μαφιόζικης οργάνωσης- είχε αναφερθεί, σύμφωνα με τις μαγνητοφωνημένες συνομιλίες που κατέγραψε η ΕΥΠ, στον διοικητή του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, κ. Σταυρόπουλο, με απειλητικές φράσεις.
Όλα ξεκίνησαν στη 1 χθες τα ξημερώματα. Ο 21χρονος με την 19χρονη φίλη είχαν μεταβεί στα λιμανάκια της Βουλιαγμένης. Δύο μεγαλόσωμοι άνδρες πλησίασαν το αυτοκίνητό τους και τους αιφνιδίασαν. Ξυλοκόπησαν τον γιο του Σταύρου Σταυρόπουλου και τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο στο οδόστρωμα, ενώ στη συνέχεια απήγαγαν την 19χρονη.
Το αυτοκίνητο του ζευγαριού εντοπίστηκε καμένο μισή ώρα αργότερα, στη συμβολή των οδών Μεσσηνίας και Λεβαδείας, στην περιοχή της Άνω Γλυφάδας.
Ο 21χρονος διακομίστηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας σε κατάσταση σοκ και με τραύματα σε όλο του το σώμα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top