GuidePedia

0
ΔΙΓΛΩΣΣΙΑ καταλογίζει στον Αλέξη Τσίπρα ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, που απάντησε με οργισμένο τρόπο στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, που έκανε λόγο για απίστευτη βιαιότητα των αστυνομικών επιχειρήσεων.
«Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ βρίθει από ψεύδη και ανακρίβειες και συνηγορεί επιπόλαια σε μια απολίτικη ιδεολογία της σύγκρουσης με προφανείς, ψηφοθηρικούς λόγους», αναφέρει ο κ. Χρυσοχοΐδης και προσθέτει: .......
«Αυτό που προκαλεί κατάπληξη είναι η πολιτική διγλωσσία στην οποία επιδίδεται τόσο απροκάλυπτα ο ΣΥΡΙΖΑ. Σε ολη τη διάρκεια του σημερινού (σ.σ. χθεσινού) συλλαλητηρίου είχα επανειλημμένα τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του ΣΥΝ κ. Αλ. Τσίπρα και πραγματικά εκπλήσσομαι με το χάσμα που υπάρχει ανάμεσα στις συνομιλίες μας και στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ».
Ο ΣΥΡΙΖΑ πάντως, καταλογίζει στον κ. Χρυσοχοΐδη την ευθύνη για την επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. στο στέκι Ρεσάλτο και στη συνέχεια στο Δημαρχείο του Κερατσινίου χωρίς εισαγγελέα και κατά παράβαση, όπως αναφέρει, του οικιακού ασύλου και επέμβαση στο δημαρχείο χωρίς άδεια της αρχής. Ο κ. Χρυσοχοΐδης απαντά ότι όλα έγιναν σύμφωνα με τον νόμο και παρουσία εισαγγγελέα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top