GuidePedia

0
Η αμοιβή των παρουσιαστών στους τίτλους της εκπομπής! Μια ριζοσπαστική πρόταση φαίνεται πως ετοιμάζει να προτείνει ο υπουργός Δημόσιας Διοίκησης της Ιταλίας, Renato Brunetta, για να αποδείξει τη διαφάνεια με την οποία επιθυμεί να λειτουργεί ο δημόσιος τομέας και ειδικά η δημόσια τηλεόραση.
Έτσι, στο πλαίσιο εμφάνισής του σε εκπομπή του καναλιού «Rai 3», αποκάλυψε ότι ζήτησε από το γενικό διευθυντή της κρατικής τηλεόρασης «Rai», Mauro Masi, να βρεθεί τρόπος ώστε να αναφέρονται οι αμοιβές του κάθε παρουσιαστή, στην αρχή και στο τέλος της κάθε εκπομπής, δηλαδή στους τίτλους έναρξης και λήξης......
Ο Brunetta δήλωσε χαρακτηριστικά: «H δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση της χώρας μας είναι υπόδειγμα επαγγελματισμού, δεν είναι σωστό, για μερικούς, να υπογράφονται συμβόλαια εκατομμυρίων και άλλοι να μένουν με μίζερα συμβολαιάκια».

Και όταν άκουσε την αντιπρόταση του παρουσιαστή της εκπομπής στην οποία εμφανίστηκε, Fabrizzio Frizzi, να δημοσιεύονται οι μισθοί στην ιστοσελίδα της «Rai», ο Brunetta απάντησε:

«Μου το έχουν ήδη πει και το σκέφθηκα και εγώ, αλλά δε συμφωνώ, διότι τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, δεν την επισκέπτεται όλος ο κόσμος που βλέπει τις εκπομπές».

Και πρόσθεσε: «Όλοι οι πολίτες θα πρέπει να μπορούν να διαπιστώνουν αν ο τάδε παρουσιαστής αξίζει να πληρώνεται δυο εκατομμύρια ευρώ το χρόνο και αν η δείνα τηλεπαρουσιάστρια λαμβάνει δικαίως εκατόν πενήντα χιλιάδες ευρώ».

Δημοσίευση σχολίου

 
Top