GuidePedia

0
Μετά από προσωπική απόφαση του Νικόλα Πατέρα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με τον Χενκ τεν Κάτε και έδωσε το χρίσμα στους Νίκο Νιόπλια και Κριστόφ Βαζέχα. "Σέβομαι το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι μπορεί να μην είναι ευχαριστημένοι με τη συνολική εικόνα", ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του ο πρώην πλέον τεχνικός του τριφυλλιού.
Παρελθόν από τον πάγκο του Παναθηναϊκού ύστερα από 1,5 χρόνο αποτελεί ο Χενκ τεν Κάτε, όπως αιφνιδιαστικά ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης η ΠΑΕ.....
"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι σε συνάντηση που είχαν σήμερα ο πρόεδρος, κ. Νικόλας Πατέρας με τον προπονητή της ομάδας, κ. Χενκ τεν Κάτε, συμφώνησαν τη λύση της συνεργασίας τους. Ο πρόεδρος ευχαρίστησε τον προπονητή για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα και για τη συνεργασία τους και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο μέλλον".
Λίγο μετά το επίσημο τέλος των δύο πλευρών, ο Χενκ τεν Κάτε τόνισε: "Υπήρξε τιμή για μένα η συνεργασία μου με τον Παναθηναϊκό και τα αποτελέσματα υποστηρίζουν το έργο μου. Έχω βάλει τα θεμέλια για την ομάδα. Σέβομαι το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι μπορεί να μην είναι ευχαριστημένοι με τη συνολική εικόνα, αλλά εγώ και οι συνεργάτες μου δώσαμε τα πάντα για την επιτυχία. Η απόφαση του προέδρου δεν θα επηρεάσει τη μεταξύ μας σχέση και τη φιλία που αναπτύξαμε. Επιπλέον, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού για την υποστήριξή τους και εύχομαι η ομάδα να κερδίσει τον τίτλο".

Νιόπλιας-Βαζέχα οι αντικαταστάτες
Ο πάγκος του Παναθηναϊκού δεν έμεινε ορφανός, αφού λίγα λεπτά αργότερα έγινε γνωστό το δίδυμο που θα αντικαταστήσει τον Ολλανδό προπονητή. Αυτός είναι ο Νίκος Νιόπλιας με συνεργάτη του τον Κριστόφ Βαζέχα. "Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι προπονητής της ομάδας αναλαμβάνει από σήμερα ο κ. Νίκος Νιόπλιας με συνεργάτη τον κ. Κριστόφ Βαζέχα", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο σάιτ της ΠΑΕ.

"Στόχος οι τίτλοι"
Αμέσως μετά την πρόσληψή του στην τεχνική ηγεσία του τριφυλλιού, ο Νίκος Νιόπλιας είπε: "Είναι μεγάλη τιμή για μένα η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού. Από σήμερα κιόλας πιάνουμε δουλειά και στόχος μου είναι να πετύχω με την ομάδα σαν προπονητής ό,τι και σαν παίκτης: να κατακτήσω τίτλους".
Από την πλευρά του, ο Κριστόφ Βαζέχα επισήμανε: "Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω στην Παιανία. Η ομάδα έχει όλες τις δυνατότητες να φτάσει στην κορυφή και εκεί θέλουμε να την οδηγήσουμε".
Προσωπική απόφαση του Νικόλα Πατέρα
Μπορεί το διαζύγιο με τον Χενκ τεν Κάτε να φάνηκε αιφνιδιαστικό, αλλά δεν ήταν, αφού οι τελευταίοι αγώνες και τα αρνητικά αποτελέσματα είχαν προβληματίσει τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, ειδικά μετά την ήττα και την εικόνα που έδειξαν οι πράσινοι στο γήπεδο Καραϊσκάκη κόντρα στον Ολυμπιακό. Μάλιστα, η απόφαση ανήκει αποκλειστικά στον Νικόλα Πατέρα, ο οποίος το πήρε πάνω του.

Οι λόγοι του διαζυγίου:
1. Τα αγωνιστικά προβλήματα στα οποία δεν υπήρχε βελτίωση μετά από τόσους αγώνες.
2. Η απόδοση και η εικόνα της ομάδας δεν ήταν αντίστοιχη με το ποιτικό ρόστερ και τους υψηλούς στόχους που έχουν τεθεί.
3. Σε κάθε παιχνίδι η ομάδα πήγαινε με την ανασφάλεια και τον φόβο της απώλειας βαθμών.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top