GuidePedia

0
Με την επιστροφή στη «γαλάζια» πολυκατοικία φλερτάρει ο ΛΑΟΣ μόλις εκλεγεί νέος αρχηγός στη Νέα Δημοκρατία. Ο πρόεδρος του κόμματος της ελάσσονος αντιπολίτευσης Γιώργος Καρατζαφέρης, μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του στο εργοτάξιο του αυτοκινητοδρόμου Κορίνθου - Τρίπολης - Καλαμάτας χθες το μεσημέρι, σημείωσε με νόημα πως «εάν το θέλουν στη Νέα Δημοκρατία, εμείς είμαστε δίπλα τους»!.....
Και πρόσθεσε: «Περιμένω να δω τι θα γίνει την επόμενη ημέρα, να σχεδιάσουμε πώς θα αντιμετωπίσουμε το ΠΑΣΟΚ, τα λάθη και τις ολιγωρίες του. Επαναλαμβάνω, εάν το θέλουν, εμείς θα είμαστε δίπλα τους. Αλλιώς, θα συνεχίσουμε να κάνουμε μόνοι μας σοβαρή και υπεύθυνη αντιπολίτευση».

Αναφερόμενος στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής, όπου αναμένεται να προσέλθουν περίπου 350.000 μέλη της Νέας Δημοκρατίας, σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ σημείωσε ότι «όποιος έρθει (σ.σ.: όποιος εκλεγεί δηλαδή), να έρθει ώριμος, χωρίς βερμπαλισμούς, φιγούρες και αγκυλώσεις, να μην είναι ψευτοκαβαλημένος», ενώ δεν πήρε θέση υπέρ κανενός υποψηφίου. «Δεν με ενδιαφέρει οποιοσδήποτε και εάν εκλεγεί» είπε.

Μάλιστα, όταν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν για την επικείμενη επίσκεψη του καλού του φίλου Παναγιώτη Ψωμιάδη στην Τρίπολη, ο κ. Καρατζαφέρης είπε: «Εγώ ήρθα να δω πραγματικά έργα, ο κ. Ψωμιάδης τα έργα της Ν.Δ.».

Αναφορικά με τη στάση του ΚΚΕ σχετικά με το διάλογο για το ασφαλιστικό και το μπλόκο από τα μέλη του ΠΑΜΕ έξω από το υπουργείο Εργασίας, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ τη χαρακτήρισε «αριστερή μπαρούφα»! Επανέλαβε, μάλιστα, την πρόταση του κόμματός του για συγχώνευση όλων των ασφαλιστικών ταμείων σε ένα. «Πρέπει να ληφθούν σκληρά μέτρα, να σταματήσει το πόθεν έσχες για πέντε χρόνια και τα μαύρα χρήματα που συγκεντρώθηκαν σε θησαυροφυλάκια να επιστρέψουν στην αγορά», κατέληξε.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top