GuidePedia

0
Σε αλλαγή κορυφής στην Εθνική τράπεζα προχώρησε χθές η κυβέρνηση μετά την παραίτηση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου κ. Τ. Αράπογλου. Στη θέση του προέδρου τοποθετείται ο κ. Β. Ράπανος και στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου ο κ. Απ. Ταμβακάκης.
Οπως ανακοινώθηκε στις 2 Δεκεμβρίου θα συνέλθει το διοικητικό συμβούλιο για την αντικατάσταση των εκτελεστικών μελών δεδομένου ότι εκτός από τον κ. Αράπογλου παραιτήθηκε και ο κ. Γ. Πεχλιβανίδης, και την τοποθέτηση του προέδρου και διευθύντος συμβούλου, απόφαση που θα εν συνεχεία θα επικυρωθεί από τη γενική συνέλευση των μετόχων.....

Ο καθηγητής κ. Β. Ράπανος είχε διατελέσει Διοικητής της Κτηματικής Τράπεζας της Ελλάδος που απορροφήθηκε από την Εθνική τράπεζα κι ο κ. Ταμβακάκης ο οποίος είχε διατελέσει υποδιοικητής της Εθνικής Τράπεζας επί εποχής Θεόδωρου Καρατζά είναι στέλεχος κορυφής του Ομίλου Λάτση με έδρα τη Ζυρίχη.

Ο κ. Θ. Πανταλάκης αναλαμβάνει διοικητής της Αγροτικής Τράπεζας

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί και ο νέος διοικητηής του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Εξάλλου κατά τις πληροφορίες την παραίτησή του έχει υποβάλλει κι ο πρόεδρος των ΕΛΠΕ κ. Ευθ. Χριστοδούλου και αναμένει τον ορισμό του αντικαταστάτη του για να αποχωρήσει.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top