GuidePedia

0
Πιο νωρίς και με μεγαλύτερη ασφάλεια απο ποτέ θα είναι σε θέση το Υπουργείο Εσωτερικών να κάνει γνωστά τα επί της ουσίας «αδιαπραγμάτευτα» αποτελέσματα από τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου.
Μετά την τελική δοκιμή του συστήματος μετάδοσης των αποτελεσμάτων, που ολοκληρώθηκε με επιτυχία, ο υπουργός Εσωτερικών Σπύρος Φλογαΐτης δήλωσε ότι.....
γύρω στις 10 το βράδυ θα είναι γνωστά τα αποτελέσματα με το σύστημα SRT, ενώ με ασφάλεια θα γνωρίζουμε τα αποτελέσματα τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας.
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της SingularLogic, Γιάννης Καρακαδάς, που έχει και το «γενικό πρόσταγμα», εμφανίστηκε ακόμη πιο αισιόδοξος, καθώς εκτίμησε ότι περίπου στις 9 μμ της Κυριακής θα είναι δυνατή η ασφαλής πρόβλεψη του τελικού αποτελέσματος των εκλογών, με το νέο σύστημα SRT, που αφορά στο 20% των εκλογικών τμημάτων της χώρας

Το Σύστημα Ασφαλούς Μετάδοσης (SRT) των αποτελεσμάτων μέσω ειδικού κινητού, θα λειτουργήσει πιλοτικά στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου σε 4.000 τυχαία τμήματα σε όλη τη χώρα και σε όλα τα τμήματα της Β΄ εκλογικής περιφέρειας Θεσσαλονίκης (στις ευρωεκλογές είχε εφαρμοστεί μόνο στην Β΄ Θεσσαλονίκης), παράλληλα με τον κλασικό τρόπο μετάδοσης των αποτελεσμάτων (π.χ. τηλεγραφικά, τηλεφωνικά).

Δημοσίευση σχολίου

 
Top