GuidePedia

0
Σε περιοχές της εκλογικής περιφέρειας Αττικής, στην οποία είναι και υποψήφιος, περιόδευσε ο Γιώργος Παπανδρέου. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε ότι δεν είναι διατεθειμένος να μοιράσει προνόμια σε λίγους, αλλά δικαιώματα σε όλους.
Μιλώντας στο Μενίδι, τόνισε ότι πλούτος της Ελλάδας είναι οι άνθρωποί της, απ΄ όπου και αν είναι η καταγωγή τους. Υποσχέθηκε ότι μια κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ θα επενδύσει στον πολίτη, με στόχο τη διαμόρφωση ενός νέου αναπτυξιακού μοντέλου. "Όχι πολλά για τους λίγους και λίγα για τους πολλούς, αλλά δίκαιη αναδιανομή του πλούτου της χώρας για όλους", διευκρίνισε.... Αναφερόμενος στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, υποστήριξε πως λέει σήμερα ότι για όλα φταίει κάποιος άλλος.
Απαντώντας στις επικρίσεις της Ν.Δ. ότι υπόσχεται "εύκολα" μέτρα και χαϊδεύει τ΄αυτιά των ψηφοφόρων, σημείωσε: "Δεν λέμε ότι είναι όλα εύκολα. Εμείς λέμε ότι, είμαστε έτοιμοι και με τα δύσκολα να χτυπηθούμε και με εκείνα τα κατεστημένα που είναι πίσω από τα προβλήματα και δεν αφήνουν τη χώρα να πάει μπροστά".

Κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην Ελευσίνα αναφέρθηκε στα προβλήματα της περιοχής, αλλά και στις προσπάθειες που έκαναν οι κάτοικοι για να τα λύσουν, "πράγμα που δείχνει τι μπορεί να κάνει η χώρα μας, αν έχει μία κυβέρνηση που στηρίζει αυτές τις πρωτοβουλίες, τη τεράστια δύναμη που κρύβει μέσα του ο κάθε Έλληνας".

Δημοσίευση σχολίου

 
Top