GuidePedia

0
Αναστάτωση προκάλεσαν στη Ρηγίλλης οι δηλώσεις του γραμματέα της Κ.Ε. Λευτέρη Ζαγορίτη, ο οποίος κάλεσε τους απογοητευμένους ψηφοφόρους να μην καταψηφίσουν τη ΝΔ, αλλά να «μαυρίσουν» τους υποψήφιους βουλευτές που τους απογοήτευσαν.
Η δήλωση αυτή έγινε την ώρα που η επίσημη θέση του κυβερνώντος κόμματος είναι ότι στα ψηφοδέλτια έχει γίνει κάθαρση....

«Τα ψηφοδέλτια της ΝΔ καταρτίστηκαν και δημοσιοποιήθηκαν μετά από συνολική αξιολόγηση των πολιτικών συμπεριφορών και έχουν την πλήρη υποστήριξη και εμπιστοσύνη του κόμματος» δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, απαντώντας σήμερα σε ερώτηση σχετικά με τη δήλωση Ζαγορίτη.
Συγκεκριμένα, ο γραμματέας της ΚΕ της ΝΔ δήλωσε τη χθες μιλώντας στον Alpha 989 ότι «μπορεί να γίνονται λάθη ηθελημένα ή αθέλητα και κάποιοι ψηφοφόροι να έχουν ενοχληθεί, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα αλλάξουν παράταξη, θα ψηφίσουν τη ΝΔ, θα ψηφίσουν τον Κ.Καραμανλή και θα αποδοκιμάσουν αυτόν που τους έχει ενοχλήσει».

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γ.Κουμουτσάκος πρόσθεσε ότι το στελεχειακό δυναμικό είναι ανανεωμένο περίπου κατά 50% και ότι το σύνολο των ψηφοδελτίων χωρίς εξαίρεση έχουν την εμπιστοσύνη του κόμματος.
Συμπλήρωσε ότι οι ψηφοφόροι παίρνουν τις δικές τους αποφάσεις, έχουν το ιερό δικαίωμα να επιλέξουν τους αντιπροσώπους τους.
Οι πολίτες, συνέχισε ο κ. Κουμουτσάκος, «κρίνουν με διάφορα κριτήρια και ενδεχομένως θεωρητικά να υπάρχουν πολίτες, οι οποίοι έχουν πικρίες από συγκεκριμένους βουλευτές. Αυτό δεν σημαίνει, είπε, ότι η πικρία τους θα πρέπει να τους οδηγήσει να μην ψηφίσουν το κόμμα, την παράταξη και τον Κώστα Καραμανλή».

Δημοσίευση σχολίου

 
Top