GuidePedia

Μεγάλο σοκ στην αμερικανική κοινή γνώμη έχει προκαλέσει το τελευταίο διάστημα η συγκλονιστική ιστορία μιας μητέρας που στο παρελθόν έδωσε τον γιο της για υιοθεσία και τώρα κατηγορείται πως έκανε σεξ μαζί του, αφού πρώτα ήρθαν σε επαφή μέσω του Διαδικτύου!
Πρωταγωνίστρια της υπόθεσης, που πλέον έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης, η 35χρονη Αμερικανίδα Εϊμι Λουίζ Σουόρντ που, όπως ανακοίνωσαν οι αστυνομικές αρχές των ΗΠΑ, πριν από μία δεκαετία πήρε την απόφαση να αποχωριστεί για πάντα το παιδί της.
Η Σουόρντ παραδόθηκε τον περασμένο Απρίλιο και αμέσως ομολόγησε τι ακριβώς είχε συμβεί. Αν και ακόμη δεν έχει αποκαλυφθεί πότε ή πού συνάντησε τον έφηβο πια γιο της η 35χρονη, όπως δεν έχει γίνει γνωστό και αν ο νεαρός γνώριζε πως η εν λόγω γυναίκα είναι η βιολογική του μητέρα, ο δικηγόρος της, Κένεθ Μπερτς δήλωσε πως η πελάτισσά του διατηρεί το τεκμήριο της αθωότητας μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση.
Φόβοι εκφράζονται επίσης από τους ειδικούς για την ψυχολογική κατάσταση του νεαρού, καθώς εικάζουν πως επειδή η συγκεκριμένη ερωτική εμπειρία πιθανόν να ήταν η πρώτη του, είναι φυσιολογικό να τον σημαδέψει για την υπόλοιπη ζωή του.
 
Top