GuidePedia

Τέλος ο Τιμούρ Κετσπάγια! Οπως έγραψε πρώτο το «ΕΘΝΟΣΠΟΡ-ΝΕΤ» από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, ο Γεωργιανός όχι μόνο απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, αλλά δεν πρόλαβε καν τον αγώνα με την Αλκμααρ.
H απόφαση είχε ληφθεί από την Δευτέρα και την Τρίτη (15/9) ο Γερωργιανός τεχνικός πέρασε από τα γραφεία για να λύσει το συμβόλαιό του. Ετσι, στον αγώνα με την Αλκμααρ στον πάγκο του Ολυμπιακού θα καθίσουν οι Μπάντοβιτς και Νινιάδης, οι οποίοι προσωρινά ανέλαβαν την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.
«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την, κοινή συναινέσει, λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Τιμούρ Κετσπάγια. Την τεχνική ηγεσία της ομάδας αναλαμβάνει προσωρινά ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Βοηθός του κ. Μπάντοβις θα είναι ο Ανδρέας Νινιάδης», ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ.....
Οσον αφορά τον αντικαταστάτη του Γεωργιανού, τα πρώτα ονόματα έχουν ήδη αρχίσει να ακούγονται. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο λιμάνι καλοβλέπουν τις περιπτώσεις των Κίκε Φλόρες (πρώην τεχνικός της Μπενφίκα) και Ζίκο (πρώην τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας). Ωστόσο, ακούστηκε έντονα και το όνομα του Ολεγκ Προτάσοφ, ο οποίος ωστόσο έχει συμβόλαιο με τον Ηρακλή και η περίπτωσή του φαντάζει δύσκολη.

Το βέβαιο είναι πως ο Σωκράτης Κόκκαλης είναι αποφασισμένος να προσλάβει προπονητή που θα αποτελέσει μόνιμη λύση και δεν θα είναι προσωρινός. Γι αυτό θα εξετάσει προσεκτικά όλες τις προτάσεις κα
 
Top