GuidePedia

0

Η συνέντευξη του απόστρατου Αντισυνταγματάρχη Νίκου Σκιαδά προκάλεσε αίσθηση και το σύνολο των αντιδράσεων σε όσα είπε είναι θετικό για ένα και μόνο λόγο: είπε τα πράγματα όπως ακριβώς έχουν γίνει και κυρίως μίλησε ανοιχτά για όσα ΔΕΝ έγιναν!

Ο κ. Σκιαδάς μιλώντας στον 98.4 της Κρήτης και στον Γιώργο Σαχίνη, περιγράφει τα δύο βασικά στοιχεία λάθους αυτής της αποστολής

Ο Αντισυνταγματάρχης των ειδικών δυνάμεων ε.α. Νικόλαος Σκιαδάς, μιλώντας σήμερα Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου, στο ραδιοφωνικό σταθμό 98.4 για την τραγωδία με την αποστολή των Ε.Δ. για ανθρωπιστικούς λόγους στη Λιβύη, ήταν κατηγορηματικός: “Με τέτοια επιτελικά και επιχειρησιακά λάθη, που άφησαν ως πρόβατα επί σφαγή τα στελέχη των Ε.Δ , κανονικά σήμερα ο φυσικός ηγέτης στρατιωτικά των Ε.Δ. θα έπρεπε από μόνος του να φορά πολιτικά”.

Ο κ. Σκιαδάς, περιγράφει τα δύο βασικά στοιχεία λάθους αυτής της αποστολής και τονίζει εμφατικά, πως όταν προέρχεσαι από τις ειδικές δυνάμεις και σχεδιάζεις κατά αυτό τον ανεκδιήγητο τρόπο μια τέτοια αποστολή σε μια χώρα με εμπόλεμες ζώνες, προσβάλλεις το ίδιο το σώμα των ειδικών δυνάμεων, που δεν λειτουργεί ποτέ με επικοινωνιακούς όρους αλλά με σοβαρότητα και σχέδιο επεξεργασμένο στη κάθε του λεπτομέρεια, ακόμη και για την πιο απλή αποστολή.

πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top