GuidePedia

0


Η αποτυχία συννενόησης των δύο πολιτικών αρχηγών των δύο μεγαλυτέρων κομμάτων, από χθες το βράδυ αποτελεί τη βασική είδηση στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης. Το ποιος από τους δύο έφταιξε θα απασχολήσει τις επόμενες ημέρες τις εφημερίδες και τα μέσα ενημέρωσης που συνεχίζουν να χαϊδεύουν αφτιά και να ταίζουν κουτόχορτο τους πελάτες τους. Η χώρα οδηγείται στο γκρεμό, σαν αυτοκίνητο σε κατηφόρα χωρίς φρένα, με τους επιβάτες του να τσακώνονται σε ποια θέση θα κάτσουν.
Η γενιά του Πολυτεχνείου ανέλαβε τα ηνία της χώρας με το γνωστό σύνθημα “ψωμί, παιδεία, ελευθερία” και το εκλπληκτικό είναι πως θα “πέσει” υπό το βάρος του ίδιου συνθήματος. Οι ακροαριστεροί και ευαίσθητοι “μπαχαλάκηδες” σε συνεργασία με την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας βάλουν κατά του πλήθους που φωνάζει και διαμαρτύρεται για τα δικαιώματά του. Οι απανταχού δημοκράτες που μέχρι πρότινος διαρρήγνυαν τα ιμάτιά τους περί ελευθερίας του λόγου και βάφτιζαν “ρατσιστή” όποιον κρατούσε ελληνική σημαία σήμερα λούφαξαν και είναι θέμα χρόνου από την ανάποδη πλευρά να βγουν ξανά μπροστά θεωρώντας μας ηλίθιους.

Ο Πρωθυπουργός αναγγέλει ανασχηματισμό λες και αν εγώ θα αλλάξω ρούχα, θα πάψω να είμαι ο Λουκάς.
Ο σημερινός Υπουργός Οικονομικών, κος Παπακωνσταντίνου, συμμετείχε στη προχθεσινή διάσκεψη της λέσχης Bilderberg, χωρίς κανείς να ξέρει με ποια ιδιότητα. Ποτέ δεν θα μάθουμε γιατί πήγε, ως τι πήγε, και τι ειπώθηκε εκεί.
Ζούμε σε ένα άκρως απολυταρχικό καθεστώς που μας έχουν επιβάλλει ορισμένες “οικογένειες” που σήμερα πεισματικά αρνούνται να αφήσουν την εξουσία. Σε αυτές έχουν βρει καταφύγιο και ορισμένοι καιροσκόποι-σαλτιμπάγκοι που σώνει και καλά πρέπει να βαφτιστούν Πρωθυπουργοί αγνοώντας το καλό της πατρίδας, ξεχνώντας πως η ιστορία τιμωρεί αλλά και πως το πρωθυπουργικό αξίωμά τους θα το θυμούνται κάποιοι μετά από χρόνια μέσω μιας φωτογραφίας που δεν αποκλείεται να βάλουν και στο τάφο τους.
Ο λαός έχει ψυχικά και ηθικά καταρρεύσει, η παιδεία είναι ανύπαρκτη και όλα δείχνουν πως θα χρειαστούμε πολλές γενιές υγιών Ελλήνων ώστε να καθαρίσει το DNA από τους ιούς που μας έχουν προσβάλλει.
Η ιστορία έχει δείξει πως για κάποιο λόγο η Ελλάδα πάντα τα κατάφερνε. Το ίδιο και οι Έλληνες. Ωστόσο αυτό συνέβαινε λόγω της ύπαρξης ορισμένων “τρελών” που κατά τη γνώμη μου, ευτυχώς, συνεχίζουν και υπάρχουν στις μέρες μας.
Το παράδοξο στην υπόθεση είναι πως οι πιο μεγάλοι Έλληνες γεννήθηκαν και πέθαναν φτωχοί. Μάλλον έφτασε η μέρα που εκ’ των πραγμάτων θα αναγκαστούμε πια να γίνουμε όλοι μας μεγάλοι Έλληνες.
Η ίδια η ιστορία της αποφάσισε να σώσει την Ελλάδα τελικά γιατί απλούστατα δεν βρέθηκε κανείς άλλος.
ΛΟΥΚΑΣ Δ. ΣΥΜΠΕΡΑΣ – GEOPOLITICS & DAILY NEWS

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

 
Top