GuidePedia

0
Με αφορμή δημοσίευμα ότι ο σύζυγος της υφυπουργού Άντζελας Γκερέκου, κ Τόλης Βοσκόπουλος χρωστάει στην εφορία 5.500.00 ευρώ , ο κ. Πεταλωτής δήλωσε ότι εάν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, η κυβέρνηση θα πάρει θέση καθώς το μήνυμα που θέλει να στέλνει είναι μήνυμα ευνομίας.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Πεταλωτής ερωτηθείς σχετικά, συμπλήρωσε, ότι όπου διαπιστώνεται ανάγκη για διορθωτικές πρακτικές το κάνουμε με θάρρος
και πρόσθεσε ότι τα πρόσωπα είναι δεδομένα ωστόσο, δεν έχουμε αγκυλώσεις και δογματισμούς καθώς μοναδικό κριτήριο είναι το δημόσιο συμφέρον, δήλωση που φέρνει το ενδεχόμενο του πρώτου ανασχηματισμού της κυβέρνησης Παπανδρέου πιο κοντά

Πάντως, πολλοί υπουργοί συνιστούν για την κ Γκερέκου, να μην απομακρυνθεί τώρα, αλλά στον ανασχηματισμό, που θεωρείται βέβαιο ότι θα γίνει, ώστε να μην δώσει την εντύπωση η κυβέρνηση ότι «σύρεται» από τα ΜΜΕ.

Επειδή ο κ Παπανδρέου θα λείπει όλη την εβδομάδα σε ταξίδια στο εξωτερικό, ο πιθανότερος χρόνος για το «φρεσκάρισμα» της κυβέρνηση να είναι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top