GuidePedia

0
Αν και η Ρηγίλλης αντιμετώπιζε τις αποχωρήσεις “μητσοτακικών” στα Χανιά, τις προηγούμενες ημέρες, ως “χαμηλής στάθμης”, πριν από λίγο σοκ προκάλεσε στη Νέα Δημοκρατία η είδηση ότι περίπου 500 μέλη του κόμματος στα Χανιά παραιτήθηκαν της κομματικής τους ιδιότητας.
Σε μία θυελλώδη διευρυμένη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Χανίων της Νέας Δημοκρατίας, ο απερχόμενος πρόεδρος της ΝΟΔΕ, Γιώργος Βούρβαχης
(που αποχώρησε από το κόμμα προχθές, καταγγέλλοντας τον Αντώνη Σαμαρά ότι “μετατρέπει την Νέα Δημοκρατία σε ΠΟΛ.ΑΝ.) παρουσίασε τις αποχωρήσεις περίπου 500 στελεχών του κόμματος στα Χανιά, που ανήκουν, κατά πληροφορίες, στο στενό “μητσοτακικό” πυρήνα. Παρών ήταν και ο πρώην βουλευτής, Στέλιος Νικηφοράκης, που παραμένει στενός συνεργάτης του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.
Παράλληλα, έντονα αποδοκιμάστηκε -και σχεδόν... φυγαδεύτηκε από το χώρο- ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μανούσος Βολουδάκης, που είχε στηρίξει τον Αντώνη Σαμαρά, στην κούρσα διαδοχής Καραμανλή. Την υποψηφιότητάς του παραιτήθηκε και ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χανίων, Μιχάλης Λαγουδάκης.
Όμως, οι μαζικές αποχωρήσεις δε σταματούν στα Χανιά. Πριν από λίγο, τα μέλη της οργάνωσης των ΤΑΞΙ της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους από το κόμμα, δηλώνοντας ότι διαλύουν την κλαδική οργάνωση.
NEWSTIME

Δημοσίευση σχολίου

 
Top