GuidePedia

0
Η χρονιά αυτή σηματοδοτεί το ξεκίνημα της δεκαετίας κατά την οποία οι εργοδότες θα αντιληφθούν ότι δεν έχουν να κάνουν απλώς με ένα γηράσκον εργατικό δυναμικό, αλλά με ένα γηράσκον εργατικό δυναμικό το μεγαλύτερο μέρος του οποίου θα θελήσει να συνεχίσει να εργάζεται.
Ατομικά, θα πρέπει να πληρώνουν για τις συνταξιοδοτήσεις που θα διαρκέσουν πολύ περισσότερο, καθώς έχει εκτοξευθεί στα ύψη το προσδόκιμο ζωής.......
Συνολικά, θα πρέπει να καταβάλλουν εισφορές όχι μόνο για περίθαλψη, αλλά και για άλλες δραστηριότητες που στηρίζονται από την κυβέρνηση, από την κατασκευή δρόμων έως την αστυνόμευση. Η αναλογία των εργαζομένων προς τους συνταξιοδοτούμενους είναι λιγότερο τρομακτική, εάν περισσότεροι συνεχίσουν να εργάζονται.

Σύμφωνα με στοιχεία πρόσφατης έκθεσης στη Βρετανία για τους εργαζόμενους που έχουν ξεπεράσει το 55 έτος της ηλικίας τους, το 65% αυτών δήλωσε ότι επιθυμούν να συνεχίσουν να εργάζονται και μετά την ηλικία που συνταξιοδοτούνται σήμερα. Το 58% δήλωσε ότι θέλει την κοινωνική συνεργασία που δημιουργεί η εργασία, ενώ το 44% θεωρεί την εργασία θετική όσον αφορά τον αυτοσεβασμό τους. Οι διακρίσεις λόγω ηλικίας πρέπει να εκλείψουν, καθώς μετρούν τα προσόντα και όχι η ηλικία.

Περισσότεροι εργοδότες θα πρέπει να μάθουν να είναι πιο ευέλικτοι όσον αφορά τις ώρες εργασίας και τη φύση της εργασίας, την εκπαίδευση των μεγαλύτερων σε ηλικία εργαζόμενων, και την εξισορρόπηση της πείρας με την ενέργεια που παράγουν οι εργαζόμενοι.

Δεν θα συνταξιοδοτούνται πλέον οι εργαζόμενοι όταν βρίσκονται στον κολοφώνα της καριέρας τους και κερδίζουν τα περισσότερα χρήματα. Θα κερδίζουν τα περισσότερα χρήματα στα 40 ή τα 50, και ύστερα ο μισθός τους θα μειώνεται καθώς θα αναλαμβάνουν λιγότερο υπεύθυνες θέσεις ή θα εργάζονται λιγότερες ώρες.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top