GuidePedia

0
Η πρώτη παραίτηση υφυπουργού για ρουσφέτια;
Την παραίτησή του υπέβαλλε προφορικά o  υφυπουργός Εσωτερικών, Ντίνος Ρόβλιας,  χωρίς να έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής αν έχει γίνει αποδεκτή.
Αυτή τη στιγμή, πάντως, ο κ. Ρόβλιας παρίσταται στην εκδήλωση για την έναρξη του εθνικού διαλόγου από τον Γιώργο Παπανδρέου στο Ζάππειο, αλλά δεν αποκλείεται οι εξελίξεις να είναι ραγδαίες μετά την ολοκλήρωση της πρωθυπουργικής ομιλίας.
Ο λόγος είναι οι καταγγελίες σύμφωνα με δημοσιεύματα για ρουσφέτια και μεταθέσεις αξιωματικών και φαντάρων.
Ο κ. Ρόβλιας υπέβαλε την παραίτησή του στον υπουργό Επικρατείας, Χάρη Παμπούκη......
Σύμφωνα με το δημοσίευμα και τα έγγραφα , το γραφείο του κ. Ρόβλια μεσολαβούσε ώστε να προβληθούν αιτήματα – ρουσφέτια για μεταθέσεις και μετατάξεις αστυνομικών και στρατιωτικών.
Κατά πληροφορίες, ο κ. Ρόβλιας επιμένει πως τα έγγραφα που είδαν το φως της δημοσιότητας, αν και υπαρκτά, «δεν έφυγαν ποτέ από το γραφείο του». Επίσης, φέρεται να δηλώνει πως «τέτοια αιτήματα κατατίθενται σε όλα τα πολιτικά γραφεία, αλλά αυτό δε σημαίνει και ότι ικανοποιούνται».

Ο κ. Ρόβλιας δέχεται, ωστόσο, ότι υφίσταται ζήτημα και προσθέτει πως αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη, αλλά και πως δε θα άφηνε ποτέ ακάλυπτο τον διευθυντή του γραφείου του, αφήνοντας, εμμέσως πλην σαφώς, να εννοηθεί πως είναι αυτός (ο διευθυντής) που διαχειρίστηκε, όπως τη διαχειρίστηκε, αυτήν την υ πόθεση.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top