GuidePedia

0
Μήνυμα ότι δεν θα ανεχθεί εσωκομματικές αμφισβητήσεις έστειλε ο Αντώνης Σαμαράς στην πρώτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ υπό την προεδρία του.
Όσον αφορά το εσωτερικό της ΝΔ, ο κ. Σαμαράς επισήμανε ότι θα διαφυλάξει την ενότητα του κόμματος, έδωσε έμφαση στις εσωκομματικές εκλογές που τον ανέδειξαν νέο πρόεδρο, και υπογράμμισε ότι δεν θα δεχθεί πλήγμα σε βάρος της ενότητας της παράταξης».«Βρίσκομαι εδώ μπροστά σας με απόλυτη συναίσθηση του χρέους που έχω να διαφυλάξω την ενότητα της παράταξης», ανέφερε σχετικά.......
Σβήνω ό,τι ειπώθηκε πριν τις 29 Νοεμβρίου, επανέλαβε ο κ. Σαμαράς και υπογράμμισε: «Δεν υπάρχουν δικοί μου και μη, όλοι είμαστε το ίδιο».
Σε ό,τι αφορά το πώς θα ασκήσει αντιπολίτευση η παράταξη της ΝΔ, ο πρόεδρος του κόμματος έκανε λόγο για συνεπή, συνετή, δυναμική και υπεύθυνη αντιπολίτευση.
«Δεν θα υποκύψουμε στο λαϊκισμό, αλλά δεν θα προσφέρουμε στο ΠΑΣΟΚ και λευκή επιταγή» δήλωσε χαρακτηριστικά, βάλλοντας κατά της πολιτικής του κυβερνώντος κόμματος.
Επίσης, ο κ. Σαμαράς σημείωσε ότι «δεν θα παίξουμε με τους θεσμούς όπως το ΠΑΣΟΚ, δεν θα μπλέξουμε σε κοκορομαχίες στη Βουλή και δεν θα δώσουμε εξετάσεις ψευτοπροοδευτικότητας».
Παρών στη συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος ήταν και ο τέως πρόεδρος της ΝΔ Κώστας Καραμανλής, καθώς και η Ντόρα Μπακογιάννη.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top