GuidePedia

0
Το παρασκήνιο πριν το συνέδριοΚορυφώνεται η μάχη στα στρατόπεδα των υποψηφίων προέδρων της ΝΔ, λίγες ώρες πριν το Συνέδριο του κόμματος.
Η Ντόρα Μπακογιάννη συναντήθηκε για μία ώρα με τον  Δημήτρη Αβραμόπουλο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αντίστοιχες συναντήσεις του Δημήτρη Αβραμόπουλου αναμένεται να γίνουν και με τον Αντώνη Σαμαρά αλλά και με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη.....

Το βράδυ της Παρασκευής ο Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκε με συνέδρους σε κεντρικό ξενοδοχείο, ανάλογη συνάντηση θα έχει το βράδυ του Σαββάτου η Ντόρα Μπακογιάννη. Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, που έκανε το βράδυ της Παρασκευής την κεντρική του ομιλία στην Αθήνα, επιμένει  ότι δεν θα αποσυρθεί από την κούρσα παρά τις πιέσεις, που όπως λέει δέχεται τις τελευταίες ημέρες.
Το Σάββατο, στις ομιλίες τους στο Συνέδριο η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Αντώνης Σαμαράς θα επιδιώξουν να προσεγγίσουν ιδεολογικά τους συνέδρους, προτείνοντας παράλληλα και το οργανωτικό μοντέλο που θέλουν για το κόμμα.
Η πρώτη ημέρα του Συνεδρίου θα ολοκληρωθεί με την ψηφοφορία των τεσσάρων χιλιάδων τετρακοσίων συνέδρων για την αλλαγή του καταστατικού, ώστε να εκλεγεί ο νέος πρόεδρος από τα μέλη στις 29 Νοεμβρίου.
Την Κυριακή προβλέπεται ανοιχτός πολιτικός διάλογος και πολλοί πιθανολογούν ότι θα υπάρξουν υψηλοί τόνοι  για τα αίτια της ήττας

Δημοσίευση σχολίου

 
Top