GuidePedia

0

Μήνυμα ενότητας και εγγύησης για την πορεία της Νέας Δημοκρατίας έστειλε από το βήμα του Εκτάκτου Συνεδρίου του κόμματος ο Κώστας Καραμανλής, θέτοντας πρώτα τον εαυτό στο πλευρό του νέου προέδρου και καλώντας όλα τα στελέχη και τα μέλη να πράξουν το ίδιο.
Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και χειροκροτούμενος από τους όρθιους συνέδρους ο Κώστας Καραμανλής ευχαρίστησε.....
όλα τα  στελέχη και τα μέλη του κόμματος για την εμπιστοσύνη τους και δήλωσε παρόν στους μελλοντικούς αγώνες.
«Δεν σας αποχαιρετώ. Θα είμαι μαζί σας στους νέους αγώνες . Μαζί με την Ελλάδα που διεκδικεί και κερδίζει για όλους. Δίπλα στο νέο πρόεδρο «, είπε χαρακτηριστικά ο Κ. Καραμανλής. Και πρόσθεσε: «Είμαι  περήφανος και ευγνώμων που υπήρξα αρχηγός σας».
Νωρίτερα χαρακτήρισε την κυβέρνηση «αιχμάλωτη στις θύελλες του προεκλογικού λαϊκισμού», με αφορμή τις εξελίξεις στο λιμάνι, ενώ την επέκρινε για αλλαγή πλεύσης στην οικονομία και για επερχόμενη φοροεπιδρομή. Παράλληλα υπεραμύνθηκε του έργου και των μεταρρυθμίσεων που προώθησαν οι κυβερνήσεις του.Οι εργασίες του Συνεδρίου συνεχίζονται με τις ομιλίες των υποψήφιων αρχηγών, ενώ νωρίτερα ο προέδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, Δημήτρης Σιούφας, απηύθυνε χαιρετισμό και ο γραμματέας του κόμματος, Λευτέρης Ζαγορίτης παρουσίασε την εισήγηση της ομόφωνης απόφασης της ΚΕ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top