GuidePedia

0
Κορυφώνεται η αντιπαράθεση των υποψηφίων προέδρων της ΝΔ, ενώ την ίδια ώρα οι δημοσκοπήσεις καταγράφουν ανατροπές σκηνικού, δίνοντας προβάδισμα στον Αντώνη Σαμαρά. Ο Μεσσήνιος πολιτικός το βράδυ της Πέμπτης, απάντησε σε σκληρή γλώσσα σε όσους επικρίνουν τη συνεργασία του με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, τονίζοντας ότι κάποιοι ενοχλήθηκαν από αυτό.....
και προσθέτοντας ότι όσοι επιτίθενται με προσωπικούς υπαινιγμούς «θυμώνουν τον απλό κόσμο της παράταξης».
Παράλληλα απηύθυνε και πάλι κήρυγμα ενότητας, απορρίπτοντας τις βολές για περιχαράκωση του κόμματος.
Η Ντόρα Μπακογιάννη έδωσε στη δημοσιότητα «Μανιφέστο» με τα πιστεύω και τους στόχους της, το οποίο, όπως είπε, «είναι συνεπές με την ιδεολογία μας, τον κοινωνικό φιλελευθερισμό».
Στο πλαίσιο αρχών της η κα. Μπακογιάννη αναφέρει την πίστη της στην ατομική ελευθερία, την κοινωνική αλληλεγγύη, την ανάπτυξη που βασίζεται στην ιδιωτική πρωτοβουλία και την αντίθεσή της στη σοσιαλιστικού τύπου υψηλή φορολόγηση. Αναφέρεται επίσης σε ρήξη με συμφέροντα, τα οποία δεν κατονομάζει.
Την ίδια ώρα τα γκάλοπ καταγράφουν ανατροπές μετά την ανοιχτή στήριξη του Δημήτρη Αβραμόπουλου στον Αντώνη Σαμαρά. Δημοσκόπηση της MetronAnalysis δίνει προβάδισμα 5,2 στον Μεσσήνιο, με ποσοστό 43,9%, έναντι 38,7 της Ντόρας Μπακογιάννη και 11,1% του Παναγιώτη Ψωμιάδη.
Σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση στο δεύτερο γύρο το 48,5% δηλώνει πως θα ψηφίσει τον κ. Σαμαρά έναντι 44,6% της κα. Μπακογιάννη.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top