GuidePedia

0

Πρόσκληση πρόκληση απηύθυνε ο Γιώργος Παπανδρέου προς την αντιπολίτευση και κυρίως προς το ΣΥΡΙΖΑ να συμμετέχει στην αναμόρφωση του ασφαλιστικού ξεπερνώντας -όπως είπε- τις λογικές της ισοπέδωσης, απαντώντας σε επίκαιρες ρωτήσεις πολιτικών αρχηγών της αντιπολίτευσης.
Ο Πρωθυπουργός τόνισε ότι το ασφαλιστικό είναι εθνικό θέμα και πρόσθεσε ότι τα ασφαλιστικά ταμεία είναι στα πρόθυρα χρεοκοπίας.
Ηχηρές υπήρξαν οι παρεμβάσεις του πρωθυπουργού και για άλλα θέματα, όπως τα  εργασιακά και οι αμοιβές των γκόλντεν μπόυς. «Θα αναθεωρήσουμε το καθεστώς μερικής απασχόλησης και ενοικίασης εργαζομένων», σημείωσε ο Γιώργος Παπανδρέου, ενώ χαρακτήρισε πρόκληση και ντροπή τις αμοιβές ορισμένων στελεχών στο δημόσιο κάνοντας μάλιστα ειδική αναφορά στην ΕΡΤ. ....
Είμαι αποφασισμένος, τα φαινόμενα αυτά τελείωσαν. Η οικονομία βρίσκεται σε οριακό σημείο, είμαστε δακτυλοδεικτούμενοι στην Ευρώπη», είπε ο πρωθυπουργός.
Η γ.γ του ΚΚΕ κατηγόρησε τις κυβερνήσεις τόσο της ΝΔ όσο και του ΠΑΣΟΚ  ότι προχώρησαν στην ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων εις βάρος των εργαζομένων.
Επίκαιρες ερωτήσεις είχαν καταθέσει η γ.γ του ΚΚΕ  Αλέκα Παπαρήγα για τις εργασιακές σχέσεις, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης για τις αμοιβές των διοικητών στο δημόσιο και του προέδρου του ΣΥΝ  Αλέξη Τσίπρα για το ασφαλιστικό.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top