GuidePedia

0
Χρειάστηκε να πάει τρεις φορές στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», μέχρι τελικά να ρίξει την ψήφο του ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.
Αρχικά εμφανίστηκε στο εκλογικό κέντρο στις 11 το πρωί, αλλά αποχώρησε αρνούμενος να ψηφίσει με καταστάσεις και καταγγέλλοντας τη διαδικασία. Στις 12 το μεσημέρι ξαναεμφανίστηκε, αλλά και πάλι αρνήθηκε να ψηφίσει, αφού η λειτουργία του on line συστήματος δεν είχε αποκατασταθεί.....
Τελικά ψήφισε με την τρίτη, στις 5 το απόγευμα, ενώ άνθρωποι του περιβάλλοντός το δεν απέφυγαν να συγκεκριμενοποιήσουν τις καταγγελίες περί τραμπουκισμών. «Χαρακτηριστικό παράδειγμα», λένε, «οι φουσκωτοί που είχαν στηθεί έξω από εκλογικό κέντρο σε δήμο στη δυτική Θεσσαλονίκη και ωθούσαν τους Νεοδημοκράτες να ψηφίσουν συγκεκριμένο συνυποψήφιο του νομάρχη Θεσσαλονίκης».

Πάντως, όσοι βρέθηκαν το απόγευμα στο «Ιωάννης Βελλίδης» είδαν ένα Ψωμιάδη κατάκοπο (ταλαιπωρείται και από μια ίωση), που με δάκρυα στα μάτια έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις, καταγγέλλοντας για μια φορά τους σε βάρους του τραμπουκισμούς.

«Είμαι ο νικητής»

«Μεγάλωσα με αρχές και αξίες», είπε ο νομάρχης Θεσσαλονίκης και κόμπιασε, δακρύζοντας. «Δεν φανταζόμουν ακόμη και σήμερα ότι θα προσπαθούσαν κάποιοι να με ισοπεδώσουν. Ακόμη και σήμερα λέγανε ότι ο Ψωμιάδης δεν συμμετέχει. Μην τον ψηφίζετε. Είμαι ευτυχής γιατί στη συνείδηση του ελληνικού λαού, και όχι μόνο στη συνείδηση του λαού της ΝΔ, είμαι ο νικητής», δήλωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, αναχωρώντας από το εκλογικό κέντρο. Ωστόσο, αρνήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση των δημοσιογράφων αν ο ίδιος έχει να καταγγείλει κάτι συγκεκριμένο και αν έχει λάβει απάντηση στην επιστολή που απέστειλε στο πρόεδρο της εφορευτικής επιτροπής, Δημήτρη Σιούφα

Δημοσίευση σχολίου

 
Top