GuidePedia

0
Σε χθεσινές του δηλώσεις ο κ.Ψωμιάδης κατήγγειλε τις πιέσεις που δέχεται από διάφορα κέντρα για να αποσύρει την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας. Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι δέχτηκε τηλεφωνήματα και ισχυρές πιέσεις, αλλά τους απάντησε αρνητικά, προσθέτοντας ότι δε θα τα παρατήσει μέχρι τέλους και θα φτάσει μέχρι το νήμα......
Παράλληλα, ο κ.Ψωμιάδης ζήτησε να χαμηλώσουν οι τόνοι της αντιπαράθεσης, προσθέτοντας ότι το κλίμα εμφυλίου δεν θα ωφελήσει την παράταξη και ότι αυτό δεν εκφράζει κάποιον από τους υποψηφίους.
Στο ίδιο κλίμα ενάντια στο διχασμό, ο κ.Μεϊμαράκης υπερασπίσθηκε τον εαυτό του απέναντι στις κατηγορίες που τον θέλουν να πυροδοτεί κλίμα διχασμού στη Νέα Δημοκρατία με τις δηλώσεις του σχετικά με τα γεγονότα της περιόδου 1993-1995. «Δεν είμαι μπουρλοτιέρης της παράταξης», δήλωσε. «Είναι αποκατάσταση της αλήθειας και επανατοποθέτηση των όρων διαλόγου σε αυτήν τη διαδικασία. Θεωρώ ότι μετά τη δική μου παρέμβαση ξαναμπαίνουμε στη διαδικασία αυτή με όρους μέλλοντος».

Δημοσίευση σχολίου

 
Top