GuidePedia

0

Ανακοινώθηκε το πρώτο όνομα μετά τη δημόσια πρόσκληση ενδιαφέροντος. Στη θέση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Δικαιοσύνης, επιλέχθηκε ο Γιώργος Δημήτραινας, λέκτορας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω και μέλος της Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης, η τοποθέτηση του κ. Δημήτραινα έγινε.....
«μετά από αξιολόγηση όλων των υποψηφιοτήτων για τη θέση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που υποβλήθηκαν, όπως είναι γνωστό, μετά από δημόσια πρόσκληση ενδιαφέροντος».
Το όνομα του κ. Δημήτραινα είναι το πρώτο που ανακοινώνει η κυβέρνηση, μετά τη δημόσια προκήρυξη για την κάλυψη των 88 θέσεων γενικών και ειδικών γραμματέων υπουργείων και των γραμματέων των περιφερειών.
Εντός της ημέρας, δεν αποκλείεται, να υπάρξει και δεύτερη σχετική ανακοίνωση.
Στόχος της κυβέρνησης είναι να έχουν τοποθετηθεί οι γραμματείς σε όλα τα υπουργεία ως το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας και έπειτα από συνεργασία του πρωθυπουργού Γ.Παπανδρέου με κάθε υπουργό. Ήδη έχουν ξεχωρίσει περί τις 2.000 βιογραφικά και σε πολλά υπουργεία έχουν σταλεί οι σχετικές λίστες, προκειμένου να γίνει η τελική επιλογή.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top