GuidePedia

0
Αίσιο τέλος θα έχει τελικά η υπόθεση του σοβαρά άρρωστου μικρου κοριτσιού που είχαμε γράψει χθές

Με το διοικητή του ΙΚΑ Θ. Αμπατζόγλου επικοινώνησε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Ανδρέας Λοβέρδος, δίνοντας εντολή να παρακαμφθούν τα γραφειοκρατικά προβλήματα προκειμένου να αντιμετωπιστεί άμεσα το ζήτημα πεντάχρονου κοριτσιού που νοσηλεύεται σε ελληνικό νοσοκομείο.
Η πεντάχρονη Λάουρα Λάχα - κόρη οικοδόμου από την Αλβανία που ζει και εργάζεται στη χώρα έχει διαγνωστεί με σοβαρή ασθένεια στον εγκέφαλο......
Η χειρουργική επέμβαση που απαιτείται για την περίπτωση - σύμφωνα με γνωμοδοτήσεις νευροχειρούργων από τα νοσοκομεία "Ευαγγελισμός" και "Γεώργιος Γεννηματάς" έχει μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας αν πραγματοποιηθεί σε ειδικό κέντρο του εξωτερικού.

Για τη μετάβαση της μικρής στο εξωτερικό απαιτείται η γνωμοδότηση των γιατρών του Αγλαΐα Κυριακού, ωστόσο για γραφειοκρατικούς λόγους - υποστηρίζεται ότι πρέπει να σταθμιστούν οι πιθανότητες επιτυχίας - αυτό ακόμη δεν έχει γίνει.

Η περίπτωση της πεντάχρονης πήρε πρόσφατα δημοσιότητα μέσω του ελληνικού Τύπου, δημοσιεύματα του οποίου φιλοξένησαν και την έκκληση του πατέρα της μικρής σε αρμοδίους για εύρεση κάποιας λύσης.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top