GuidePedia

0
Την αυλαία των κινητοποιήσεων ενόψει της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης άνοιξαν την Παρασκευή αστυνομικοί, λιμενικοί και πυροσβέστες, που συγκεντρώθηκαν στο Λευκό Πύργο και στη συνέχεια κινήθηκαν προς το υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης, όπου επέδωσαν ψήφισμα με οικονομικά και θεσμικά αιτήματα.
Ο Πρωθυπουργός έφτασε αργά το απόγευμα της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο, η «θερμή» υποδοχή αναμένεται το απόγευμα του Σαββάτου, οπότε και έχουν προγραμματισθεί τα συλλαλητήρια της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, καθώς και του ΠΑΜΕ.
Βέβαια, μετά την προκήρυξη εκλογών, τα συνδικάτα επεσήμαναν πως αποδέκτες των μηνυμάτων τους θα είναι όλα τα κόμματα, όποια θέση και αν καταλάβουν μετά τις 4 Οκτώβρη....
Επί ποδός βρίσκονται περισσότεροι από 2.500 αστυνομικοί και 3 Εισαγγελείς για την τήρηση της τάξης, ενώ από τις 3 το μεσημέρι του Σαββάτου θα τεθούν σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της πόλης.
«Πονοκέφαλος» για τις αρχές θεωρείται η πορεία που διοργανώνουν οι αντιεξουσιαστές και άλλα αυτόνομα σχήματα, στις 18:30 στην Καμάρα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top