GuidePedia

0
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο μέτωπο των υποψηφιοτήτων στις λίστες της Νέας Δημοκρατίας. Ένας –ένας οι εμπλεκόμενοι με τα σκάνδαλα που συντάραξαν τη παράταξη, ανακοινώνουν την απόφαση τους να μην είναι υποψήφιοι στις ερχόμενες εκλογές.
Σήμερα ήταν η σειρά του Γιώργου Βουλγαράκη, να βγάλει τον Κώστα Καραμανλή από τη δύσκολη θέση, και να αποσυρθεί οικιοθελώς από τη λίστα των υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας στην Α Αθηνών. Με επιστολή που απηύθυνε στο γραμματέα της ΝΔ, Λευτέρη Ζαγορίτη, ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στις ερχόμενες εκλογές και εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.
Πάντως, όπως διαρρέουν από του Μαξίμου, ο κ. Καραμανλής επικοινώνησε με τον Γ. Βουλγαράκη και του ζήτησε επιτακτικά τη παραίτηση του, πράγμα που έγινε, χωρίς χρονοτριβή από τη πλευρά του κ. Βουλγαράκη
Ενδεικτικό της ρευστότητας που υπάρχει στις πολιτικές ζυμώσεις είναι ότι το πρωί ο κ. Βουλγαράκης εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή του Γ. Αυτιά δηλώνοντας βέβαιος για την υποψηφιότητα του.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top