GuidePedia

0
«Προκεχωρημένο φυλάκιο της αντίστασης και της αντεπίθεσης είναι σήμερα στο πολιτικό επίπεδο το ΚΚΕ», τόνισε η γενική γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα σε σημερινές της δηλώσεις ενόψει των εκλογών και επεσήμανε ότι «οι εργατοϋπάλληλοι, οι μικροί επιχειρηματίες και η φτωχή αγροτιά που υποφέρουν, αυτοί που είναι πια για τα καλά υποψιασμένοι ότι η μόνη διαφορά ανάμεσα στη ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ είναι η κυβερνητική καρέκλα, πρέπει με το κεφάλι ψηλά να σταθούν στην κάλπη».
Η κα Παπαρήγα τους κάλεσε να ψηφίσουν «αναλογιζόμενοι την επόμενη μέρα, τις επόμενες βδομάδες, τους επόμενους μήνες: Είτε έχουμε κυβέρνηση της ΝΔ, είτε κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, είτε ο ένας είναι αξιωματική αντιπολίτευση είτε ο άλλος, θα ξεχάσουν εντελώς τα χρυσοποίκιλτα συνθήματά τους περί τόλμης και γενναιότητας, περί πράσινης ανάπτυξης και θα πέσουν κυριολεκτικά πάνω στα εργασιακά, ασφαλιστικά στα γενικότερα κοινωνικά δικαιώματα των εργαζομένων»....

Σύμφωνα με τη γγ του ΚΚΕ ο κοινοτικός επίτροπος Χοακίν Αλμούνια «είναι αυτός που θα εφαρμοστεί και όχι οι ψεύτικες και απατηλές υποσχέσεις τους. Την επόμενη μέρα χρειάζεται να υπάρχει κάτι πιο σταθερό και σίγουρο. Ένας λαός δυνατός, κίνημα δυνατό. Αποφασιστική προϋπόθεση, η μοναδική σήμερα, είναι να βγει από την κάλπη δυνατό ΚΚΕ, γιατί έτσι μπορούμε να τους δυσκολέψουμε στα μέτρα που θα πάρουν, να τους παρεμποδίσουμε, να κερδίσουμε χρόνο, για να οργανώσει ο λαός την αντεπίθεσή του. Αυτό πρέπει να είναι το κριτήριο ψήφου. Το ΚΚΕ από τη μια μεριά, το δίδυμο από την άλλη».

Αναφορικά εξ άλλου με τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ η Αλέκα Παπαρήγα τόνισε:

«Εμείς είμαστε ήδη σχεδόν έτοιμοι στα ψηφοδέλτια και τα ψηφοδέλτιά μας είναι καθαρά, καθαρότατα, από ανθρώπους οι οποίοι έχουν δοκιμαστεί στο παρελθόν και μέχρι σήμερα. Είναι ψηφοδέλτια που εκφράζουν τη μαχητικότητα και την αγωνιστικότητα του Κόμματος. Πάνω απ' όλα πρέπει να σας πούμε το εξής: Τη μάχη θα τη δώσουν οι πάντες, όλοι και όλες. Όλα τα μέλη του Κόμματος, οι φίλοι, οι οπαδοί, οι άνθρωποι εκείνοι που μπορεί να έχουν και διαφορετικές απόψεις με εμάς, αλλά καταλαβαίνουν ότι το προκεχωρημένο φυλάκιο της αντίστασης και της αντεπίθεσης είναι σήμερα στο πολιτικό επίπεδο το ΚΚΕ».

Δημοσίευση σχολίου

 
Top