GuidePedia

0


Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν όταν οι όμηροι που απελευθερώθηκαν από τη Χαμάς την Παρασκευή επανενώθηκαν με τις οικογένειές τους.

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή αφέθηκαν ελεύθεροι από την τρομοκρατική οργάνωση, συνολικά 24 όμηροι (13 Ισραηλινοί -εννέα γυναίκες και τέσσερα παιδιά-, 10 Ταϊλανδοί και ένας Φιλιππινέζος). Επίσης, αποφυλακίστηκαν από το Ισραήλ 39 Παλαιστίνιοι που είχαν καταδικαστεί για πράξεις βίας και αδικήματα που σχετίζονται με την τρομοκρατία.

Το Σάββατο αναμένεται να απελευθερωθούν από τη Χαμάς 14 όμηροι (οι περισσότεροι εξ αυτών θα είναι παιδιά) και θα αφεθούν στη Δυτική Όχθη και 42 Παλαιστίνιοι κρατούμενοι.



Η Εμίλια Αλόνι 5 ετών απελευθερώθηκε με τη μητέρα της Ντανιέλ, έπειτα από 49 μέρες κράτησης στα τούνελ των τρομοκρατών στη Λωρίδα της Γάζας. Στις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το νοσοκομείο Παίδων Σνάιντερ (Schneider Children's Hospital) στο Πετάχ Τίκβα, η Εμίλια αγκαλιάζει τη γιαγιά της.



Η μικρή και η μαμά της είχαν πάει να επισκεφθούν οικογένεια της αδελφής της Ντανιέλ στο κιμπούτζ Νιρ Οζ, όπου απήχθησαν από τους τρομοκράτες.




Ο εννιάχρονος Οχάντ Μούντερ, μαζί με την μητέρα του Κερέν 55 ετών και τη γιαγιά του Ρούτι 78 ετών, απελευθέρωθηκαν την Παρασκευή από τη Χαμάς και επανενώθηκαν με τον πατέρα του και τον αδελφό του.



Η Γιάφα Αντέρ αγκαλιάζει μέλος της οικογένειάς της, ενώ η οικογένεια του Γιόνι Άσερ επανενώθηκε μετά από 49 μέρες, καθώς απελευθερώθηκαν η σύζυγός του Ντορόν και οι δύο κορούλες τους, η 5χρονη Ραζ και Αβίβ 2 ετών.



πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top