GuidePedia

0


Οι προκλήσεις σε Έβρο, και οι παραβιάσεις σε αέρα και θάλασσα, γίνονται από φίλους;

Στο μήνυμά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι η εθνική επέτειος βρίσκει, φέτος, τη χώρα μας σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση.

«Δεν κυκλοφορούμε, μένουμε σπίτι. Έτσι τιμούμε φέτος την εθνική επέτειο»
«Ένας είναι, τώρα, ο δικός μας αγώνας: Να κρατήσουμε την Ελλάδα δυνατή και τους Έλληνες υγιείς. Η πανδημία θα μας κοστίσει. Θα μας αφήσει, όμως, νικητές και πιο ώριμους. Χαλυβδωμένους όσο ποτέ για να ξαναπάμε την πατρίδα μπροστά»


«Δεν την γιορτάζουμε σε δρόμους και πλατείες. Αλλά την τιμούμε από το σπίτι μας. Με τις σημαίες μας να κυματίζουν ψηλά και τη σκέψη μας στον αγώνα των προγόνων μας για Ελευθερία. Όμως με συνείδηση ότι ο εχθρός, τώρα, είναι η πανδημία. Απέναντί της θα παρελάσουν, σήμερα, η ισχύς και η ενότητά μας. Σ’ αυτό το μέτωπο κρίνεται ο πατριωτισμός της ευθύνης. Και εκεί δοκιμάζεται στην πράξη, και όχι στα λόγια, η κοινωνική αλληλεγγύη. Γιατί όλοι είμαστε ίσοι σε τούτη τη μάχη».


Ευλόγως λοιπόν διερωτόμαστε... Τα γεγονότα σε Έβρο, και οι παραβιάσεις σε αέρα και θάλασσα, γίνονται από φίλους κ. Πρωθυπουργέ; Οι ενορχηστρωτές δεν είναι εχθρός; Η Ελλάδα μόνο από τον ιό κινδυνεύει; Πού είναι η μνεία και η ευγνωμοσύνη για τον αγώνα των ενόπλων δυνάμεων στον Έβρο και αλλού; Πού είναι η αναφορά στην εορτή της Υπέρμαχου Στρατηγού; Αν νομίζετε ότι με πρόσχημα την πανδημία θα αποκομίσετε πολιτικά οφέλη, με ανερμάτιστα διαγγέλματα και πομπώδεις διακηρύξεις, είστε γελασμένος.

Και αυτό θα γίνει φανερό όταν οι γείτονες κάνουν πράξη τις απειλές τους και επιχειρήσουν να ακρωτηριάσουν την εθνική μας κυριαρχία παραβιάζοντας τις θαλάσσιες ζώνες μας. Οι εθνικές επέτειοι δεν τιμούνται κύριε Πρωθυπουργέ καλλιεργώντας τον τρόμο και απειλώντας τον λαό. Δεν σας αρκεί ο κατ' οίκον περιορισμός; Τί άλλο απεργάζεται το επιτελείο σας και ινστρούχτορές σας; Αυτός ο λαός έμαθε να κρατά το κεφάλι ψηλά. Ένας μεγάλος Έλληνας είπε πριν λίγα χρόνια, "Μην τους φοβάστε Έλληνες! Στον φόβο σας ποντάρουν! Λίγος είναι ο καιρός τους... Η Ελλάδα στους αιώνες θα ζήσει!".

πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top