GuidePedia

0

Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, δήλωσε ότι η Ρωσία μπορεί να νικήσει τον κορονοϊό μέσα σε διάστημα μικρότερο των τριών μηνών.

Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η Ρωσία θα σταματήσει την εξάπλωση του κορονοϊού.

Ο Ρώσος ηγέτης εκτίμησε ότι αυτό είναι μόνο θέμα χρόνου και αποτελεσματικότητας της κοινής προσπάθειας μεταξύ κράτους, κοινωνίας και επιχειρήσεων.

«Όταν η κατάσταση αλλάξει, σίγουρα θα αλλάξει προς το καλύτερο - αυτό είναι 100% σίγουρο. Η ερώτηση, βέβαια, είναι η διάρκεια και η αποτελεσματικότητα της κοινής δουλειάς μας, και όλοι οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν το ελεύθερο περιεχόμενο ή τα προϊόντα σας σήμερα θα παραμείνουν πελάτες σας», δήλωσε ο Πούτιν, μιλώντας σε συνάντηση με επιχειρηματίες την Πέμπτη.

Εκφράζοντας την εμπιστοσύνη του στην ανταπόκριση της Ρωσίας στην απειλή του COVID-19, ο Πούτιν εκτίμησε ότι η Ρωσία θα μπορέσει να αντιμετωπίσει τον κορονοϊό σε λιγότερο από τρεις μήνες.

«Οι συνεργάτες μου αναμένουν ότι θα νικήσουμε τον κορονοϊό σε δύο ή τρεις μήνες. Αυτή είναι μια καλή πρόβλεψη, καθώς σε πολλές χώρες οι άνθρωποι λένε ότι ο πόλεμος θα διαρκέσει για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα… Είναι βέβαιό ότι θα τελειώσουμε με αυτή την κατάσταση και ελπίζω ακόμη και νωρίτερα απ’ όσο είπατε (σ.σ. δύο ή τρεις μήνες)», δήλωσε ο Πούτιν.

Τι είπε ο Πούτιν στο χτεσινό διάγγελμά του για τον κορονοϊό

Υπενθυμίζεται ότι χτες, Τετάρτη, ο Πούτιν δήλωσε ότι πρέπει να αναβληθεί η ψηφοφορία για τις συνταγματικές τροποποιήσεις που ήταν προγραμματισμένη για τις 22 Απριλίου.

Σε διάγγελμά του, ο Ρώσος πρόεδρος δήλωσε ότι είναι αδύνατον να μπλοκαριστεί εντελώς η εξάπλωση της πανδημίας στη Ρωσία. Το σημαντικότερο είναι να μείνουν όλοι στα σπίτια τους, είπε και ανέφερε ότι όλη η χώρα θα έχει πληρωμένη άδεια διάρκειας μιας εβδομάδας, στο πλαίσιο της καταπολέμησης της πανδημίας.

πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top