GuidePedia

0

Τώρα που συντελούνται και διαμορφώνονται Ιστορικές Γεωπολιτικές μεταλλάξεις και Γεωστρατιωτικές.

Ηλία Σταματοπούλου
Δημοσιολόγου αναλυτού

Ανακατατάξεις και Μεταμορφώσεις στην περιοχή μας οι Άθλιοι και Άσχετοι Υποτελείς Εφιάλτες, δεν δύνανται να αξιοποιήσουν την ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΗΤΑ των στιγμών και να λειτουργήσουν, υπέρ των ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ. Σύρονται ψοφοδεώς, στο άρμα των Διεθνών Σιωνιστών και Συνωμοτών και εκτελούν ανερυθρίαστα όλες τις επιλογές που σχεδιάζουν και οι οποίες ασφαλώς αντίκεινται ολοσχερώς με τα δικά μας Εθνικά συμφέροντα.
Ο Στρατηγικός νους και Αναλυτής των Διεθνών Δεδομένων και ταυτόχρονα κορυφαίος Συντελεστής και παίκτης της Νέας Φασιστικής Τάξης Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκυ, περιγράφει κατηγορηματικά και ωμά, την Παγκόσμια ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ και ΓΕΩΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΙΣΧΥ και ΑΞΙΑ, που εμπεριέχεται στο Δόγμα της Κυριαρχίας στην ΕΥΡΑΣΙΑ, καθώς επίσης και στην Στρατηγική των ΗΠΑ, προκειμένου να ηγεμονεύσει, απόλυτα σε αυτή την τόσο Αξιόλογη περιοχή, παγκόσμιας ακτινοβολίας, εμβελείας και ισχύος.
Για του λόγου το αληθές, παρατίθεται απόσπασμα των απόψεων και Συμβουλών, του Στρατηγικού Αναλυτού – Καθηγητού και Δημιουργού της «Τριμερούς Επιτροπής» Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκυ, από το βιβλίο του «Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΑΚΙΕΡΑ», που αποτελεί και την ΒΙΒΛΟ της Διεθνοπολιτικής πορείας, των ΗΠΑ στην ΔΙΕΘΝΗ ΣΚΑΚΙΕΡΑ.
«…Για την Αμερική, το κύριο γεωπολιτικό λάφυρο είναι η Ευρασία. Για μισή χιλιετία, στις παγκόσμιες υποθέσεις κυριαρχούσαν ευρασιατικές δυνάμεις και λαοί που πάλευαν μεταξύ τους για περιφερειακή κυριαρχία και επιδίωκαν την παγκόσμια δύναμη. Τώρα, μια μη ευρασιατική δύναμη υπερέχει στην Ευρασία και η παγκόσμια πρωτοκαθεδρία της Αμερικής εξαρτάται άμεσα από το πόσο χρόνο και πόσο αποτελεσματικά θα διατηρηθεί η υπεροχή της στην ευρασιατική ήπειρο.
Σε αυτά τα πλαίσια, το πώς “διαχειρίζεται” η Αμερική την Ευρασία είναι κρίσιμο ζήτημα. Η Ευρασία είναι η μεγαλύτερη ήπειρος της υδρογείου και αποτελεί άξονα από γεωπολιτική άποψη. Μια δύναμη που θα κυριαρχούσε στην Ευρασία θα έλεγχε τις δύο από τις τρεις πιο προωθημένες και οικονομικά πιο παραγωγικές περιοχές του κόσμου. Μια απλή ματιά στο χάρτη υποδεικνύει επίσης ότι ο έλεγχος της Ευρασίας συνεπάγεται σχεδόν αυτόματα την υποταγή της Αφρικής, καθιστώντας το δυτικό ημισφαίριο και την Ωκεανία περιφερειακές γεωπολιτικά σε σχέση με την κεντρική ήπειρο του κόσμου…».
Η Διεθνής Πολιτική κυριαρχείται από το Δόγμα των Γεωπολιτικών και Γεωστρατηγικών Συμφερόντων, εκάστου έθνους, και ασκείται αναλόγως από τους Διεθνείς Παίκτες, χρησιμοποιώντας ως πιόνια στην Διεθνή Σκακιέρα, τα αδύναμα κράτη, σε ολόκληρο τον πλανήτη. Και υπάρχουν αρκετοί λόγοι σήμερα, και Γεωπολιτικής ισχύος, όσο και ιστορικών, πολιτικο-θρησκευτικών παραδόσεων, που καθιστούν την Σύμπραξή μας και ενεργό συνεργασία μας με τον γείτονά μας ισχυρό Γεωστρατηγικό παίκτη, που είναι η Ρωσία του Βλαδίμηρου Πούτιν.
Η Ελλάδα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της Ανατολικής Μεσογείου, ισχυρού γεωπολιτικού χώρου, με τεράστια αποθέματα οικονομικής ισχύος, αλλά και στρατηγικού κόμβου πολιτικής και στρατιωτικής επιρροής της Διεθνούς Σκακιέρας.
Γεωπολιτική ΗΠΑ.
Συγκλίνουσες εμπιστευτικές πληροφορίες μας βεβαιώνουν ότι στα πλαίσια της ευρύτερης γεωπολιτικής στρατηγικής των ΗΠΑ στην περιοχή μας, σχετικά με τα ενεργειακά κοιτάσματα Ελλάδας και Κύπρου, σχεδιάζονται διάφορα ανθελληνικά σενάρια. Συγκεκριμένα, αντί τα ενεργειακά αποθέματα Ελλάδας και Κύπρου να αποτελέσουν στρατηγικό παράγοντα προασπίσεως των εθνικών μας ζητημάτων, επιχειρείται υπούλως από τις ΗΠΑ η «συνεταιριστική» συνεκμετάλλευση αυτών με την Τουρκία, προκειμένου να την καταστήσουν στρατηγικό παίκτη στα ευρύτερα σχέδιά τους στην περιοχή μας.
Εν συμπεράσματι, κρίνουμε σκόπιμο και χρήσιμο, για την ολοκλήρωση της Ανάλυσής μας, να προβούμε και στις ακόλουθες επισημάνσεις.
Η Διεθνής ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ Σκακιέρα θεωρείται σήμερα απόλυτα ρευστή και με δεδομένο την είσοδο καινούργιων κρατών, στο διεθνές παιχνίδι, ως γεωστρατηγικών παικτών.
Η Κίνα και η Ρωσία, επικεφαλής του Ασιατικού Άξονος, πρόκειται να διαδραματίσουν ουσιαστικό ρόλο στη Διεθνή σκηνή, χρησιμοποιώντας, όλους τους τεχνολογικούς και επιστημονικούς αλλά και στρατιωτικούς μηχανισμούς, για να πλήξουν, το ήδη εξασθενησθέντα παγκόσμιο μηχανισμό των Η.Π.Α.
Ο Παγκόσμιος Οικονομικός Πόλεμος, βρίσκεται σε ραγδαία εξέλιξη και οι Διεθνείς Ψυχολογικές Επιχειρήσεις συμπληρώνουν την εικόνα της γενικής ψυχρής συρράξεως που εκπονείται συστηματικά και οργανωμένα σε βάρος των Εθνικών Κρατών.
Το «Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων», το C.F.R. του Ντέηβιντ Ροκφέλερ, αποτελεί την ηγετική κορωνίδα όλων των γεωστρατηγικών και γεωπολιτικών εξελίξεων. Οι εκτελεστικοί βραχίονες, N.S.A., C.I.A. και D.I.A., υλοποιούν όσο μπορούν, τα καταχθόνια σχέδια των Διεθνών Συνωμοτών. Με άλλους λόγους, η Παγκόσμια Κοινότητα ευρίσκεται σε ένα γενικό συναγερμό που λαμβάνουν χώρα όλες οι μυστικές και καταχθόνιες δραστηριότητες.
Συνεπώς μετά τις καταιγιστικές και ραγδαίες Γεωπολιτικές ανακατατάξεις, και την είσοδο νέων γεωστρατηγικών παικτών στη Διεθνή Σκακιέρα, οι Η.Π.Α. ετοιμάζονται για νέες πολιτικο – στρατιωτικές πρωτοβουλίες. Τα γεωπολιτικά τόξα αναμετρώνται, οι γεωστρατηγικοί παίκτες ευρίσκονται σε εγρήγορση και η Διεθνής Κοινότητα αποτελεί το μόνιμο στόχο των ΔΙΕΘΝΩΝ ΙΕΡΑΚΩΝ.
Και εν μέσω αυτού του καταιγιστικού διεθνούς περιβάλλοντος, το σκάφος ΕΛΛΑΣ καθεύδει.
Ο κορυφαίος Γεωπολιτικός Αναλυτής και ιθύνων νους, της στρατηγικής, της Παγκοσμιοποίησης, ο προαναφερόμενος Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκι, αναφερόμενος, στα τελευταία, μεταξύ Ελλάδας και Ε. Ένωσης, προέβη στην ακόλουθη αποκαλυπτική δήλωση.
«Εάν η Ελλάδα προσεγγίσει πολιτικά περισσότερο την Ρωσία, τότε υπάρχει κίνδυνος να κλονισθούν Ε.Ε. & ΝΑΤΟ». Αυτό ασφαλώς αποτελεί για την Ελλάδα «Ύμνον» Στρατηγικής Αξίας, λόγω εξεχούσης Γεωπολιτικής Θέσεως.
Αποτελεί κατά τη γνώμη μας την Ερμηνεία, ότι η Ελλάς είναι εξεχόντως καθοριστικής Γεωστρατηγικής σημασίας, σε ότι αφορά τόσο τους Διεθνείς Γεωπολιτικούς συσχετισμούς, αλλά και κυριάρχως – (κατά Μπρεζίνσκι) – ανατρέπει την υφισταμένη σήμερα Γεωστρατηγική Επιρροή, μεταξύ των δύο αντιπάλων πολιτικο-οικονομικών και Στρατιωτικών Σχηματισμών Η.Π.Α. – Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ασιατικού Άξονα Ρωσίας – Κίνας.
Τούτων δοθέντων
Προδιαγράφονται σαρωτικές Γεωπολιτικές μεταλλάξεις σε παγκόσμιο επίπεδο, με απρόβλεπτες διαπλανητικές συνέπειες και εξελίξεις και ασφαλώς η αναδιάταξη των Διεθνών πολιτικών συσχετισμών, δυνάμεων και επιρροών συνιστούν ταυτόχρονα και καινούργια κοσμοϊστορικά δεδομένα
πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top