GuidePedia

0

Εφ. Μπιρλίκ

Η Τ.Ε.Ξ. οργάνωσε μεβλίτ για τους Τούρκους στρατιώτες μας

Η Τουρκική Ένωση Ξάνθης οργάνωσε στις 11 Νοεμβρίου ημέρα Παρασκευή και μετά το νάμαζι, μεβλίτ στο τζαμί της συνοικίας Σουννέ για τους πεσόντες κατά την προδοτική επίθεση της τρομοκρατικής οργάνωσης του ΠΚΚ στις πόλεις Γιουξέκοβα και Τσουκούρτζα του νομού Χακκάρι, καθώς και για όλους τους Τούρκους στρατιώτες μας που μέχρι σήμερα έγιναν μάρτυρες υπέρ Πατρίδος.


Στην τελετή μετείχαν ο πρόξενος της T.C.Μουσταφά Σάρνιτς, ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Τσετίν Μάντατζη, ο τέως βουλευτής Αχμέτ Φαίκογλου, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Ιρφάν Ουζούν, ο πρόεδρος της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης (Τ.Ε.Ξ.) Αχμέτ Καρά και μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου, ο βοηθός του εκλεγμένου μουφτή Ξάνθης Αχμέτ Χράλογλου, ο πρόεδρος της ΠΕΚΕΜ Τζεμίλ Καμπζά, ο επικεφαλής του κόμματος DEB στην Ξάνθη Οζάν Αχμέτογλου, ο αντιδήμαρχος Μύκης και ομογενείς από την Ξάνθη.

Σχόλιο : Από την φωτογραφία διακρίνουμε επίσης τους πολιτευτές του ΠΑΣΟΚ Τζελαλετίν Ντουλγκέρ και Ιρφάν Χατσιγκενέ, τον τέως προεδρο της Τ.Ε.Ξ. Χατζιχαλίλ, τον πολιτευτή του Συνασπισμού Ζεϊμπέκ Χουσείν και τον τέως πρόεδρο της κοινότητας Σέλερου Μπιρόλ Ιντζεμεχμέτ. 

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

 
Top