GuidePedia

0



Με μια γελοία δικαιολογία η οποία υποκρύπτει τη σκοπιμότητα και την εκμετάλλευση του παλαιστινιακού λαού, το Ιράν απέρριψε κάθε συζήτηση αναγνώρισης παλαιστινιακού κράτους από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ).
Το φοβερό επιχείρημα των μουλάδων είναι ότι θα πρέπει «να απομακρυνθεί ο καρκινικός όγκος του Ισραήλ» από την περιοχή προτού γίνει οποιαδήποτε συζήτηση για την ίδρυση παλαιστινιακού κράτους. Κάθε αποδοχή λύσης με βάση τη δημιουργία δύο κρατών, ενός ισραηλινού κι ενός παλαιστινιακού, συνιστά σύμφωνα με τους μουλάδες της Τεχεράνης συνθηκολόγηση με το σιωνιστικό καθεστώς σε παλαιστινιακή γη.
Παρεμπιπτόντως, ο πνευματικός και πολιτικός ηγέτης του Ιράν, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, βρήκε την ευκαιρία να προειδοποιήσει το εβραϊκό κράτος με στρατιωτικά πλήγματα που θα το παραλύσουν, τα οποία η πυραυλική άμυνα του ΝΑΤΟ δεν μπορεί να σταματήσει.
Ο 72χρονος… αρχι-μουλάς επιχείρησε να παρουσιάσει το Ιράν ως τον υπερασπιστή των παλαιστινίων, ότι κάνει δηλαδή και η Τουρκία, όχι φυσικά ωθούμενος από αλτρουιστικά και ανθρωπιστικά κίνητρα! Όσο υφίσταται Παλαιστινιακό πρόβλημα, η χώρα του μπορεί να το εκμεταλλεύεται για να χρηματοδοτεί οργανώσεις όπως η Χεζμπολάχ και η Χαμάς ώστε να λειτουργούν ως «μακρύ χέρι» και να απειλεί το Ισραήλ με το άνοιγμα ενός ή δύο επιπλέον μετώπων σε περίπτωση που ΗΠΑ και/ή Ισραήλ επιτεθούν στο Ιράν για να καταστρέψουν τις πυρηνικές του εγκαταστάσεις.


ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

 
Top