GuidePedia

0

Ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται λέει ο λαός και αυτό δεν θα μπορούσε παρά να βρει την εφαρμογή του και στην περίπτωση του παράνομου καθεστώτος των κατεχομένων που μηνύθηκε μετά από τους καλλιτέχνες Τζένιφερ Λόπεζ, Ριχάνα και Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, και από τον Χούλιο Ιγκλέσιας.

Στην μήνυση αναφέρεται πως το Παράνομο Καθεστώς κορόιδεψε τον Ισπανό τραγουδιστή τον οποίο προσκάλεσαν να τραγουδήσει στα κατεχόμενα χωρίς προηγουμένως να του εξηγήσουν ότι η πράξη του θα ήταν παράνομη ούτε και την πολιτική κατάσταση που υπάρχει στην μαρτυρική Κύπρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μήνυση κατατέθηκε σε Δικαστήριο της Ουάσιγκτον από τον γνωστό δικηγόρο Αθανάσιο Τσιμπίδη.

Το θέμα πάντως ανοίγει και μία άλλη πτυχή. Αυτή της ενημέρωσης της διεθνούς κοινής γνώμης για το Κυπριακό πρόβλημα καθώς όπως φαίνεται μπορεί η Κυπριακή τραγωδία να είναι γνωστή αλλά δεν είναι γνωστό πως δεν έχει συντελεστεί το παραμικρό βήμα προόδου από το παράνομο καθεστώς που κινείται στην διεθνή σφαίρα μέσα σε μια επίφαση νομιμότητας προβάλλοντας μια ανύπαρκτη κρατική οντότητα που όμως για όσους δεν παρακολουθούν από κοντά τα πράγματα μπορεί να φαντάζει αρχικά ως ένα κανονικό, νόμιμο κράτος.


ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

 
Top