GuidePedia

0



Την παραίτηση και των 11 μελών της κυβέρνησής του, ζήτησε ο πρόεδρος της Κύπρου Δημήτρης Χριστόφιας, κατά τη διάρκεια σύσκεψης του υπουργικού συμβουλίου, είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου.
Η κυβέρνηση θα παραμείνει στο τιμόνι της χώρας μέχρι να ολοκληρωθεί ο ανασχηματισμός εντός των επόμενων ημερών, συμπλήρωσε.
Το υπουργικό συμβούλιο της Κύπρου την Πέμπτη παραιτήθηκε, εν μέσω πολιτικών πιέσεων και πιέσεων από την πλευρά του κόσμου για ευρύ ανασχηματισμό, μετά την έκρηξη στη ναυτική βάση στο Ζύγι.
Το ΕΥΡΩΚΟ επιμένει σε παραίτηση Χριστόφια
Τη θέση του Ευρωπαϊκού Κόμματος (ΕΥΡΩΚΟ) ότι ο πρόεδρος Χριστόφιας «πρέπει να φύγει από την προεδρία», επανέλαβε σήμερα ο πρόεδρος του κόμματος, Δημήτρης Συλλούρης, ο οποίος συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΔΗΚΟ, Μάριο Καρογιάν.
Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία του κ. Καρογιάν και σε αυτή έγινε ανταλλαγή απόψεων για τον τρόπο αντιμετώπισης της δύσκολης κατάστασης, στην οποία έχει περιέλθει η Κύπρος μετά την έκρηξη στη ναυτική βάση.
Οι δύο άνδρες, σε δηλώσεις τους ανέφεραν ότι ο καθένας παρέθεσε τις απόψεις και τις προτάσεις του κόμματός του. Ο κ. Καρογιάν, δήλωσε ότι επιβάλλεται ο σχηματισμός κυβέρνησης ευρείας αποδοχής, στη βάση συγκεκριμένου προγράμματος.
ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

 
Top