GuidePedia

0
 



Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Αμπντουλάχ Γκιούλ, εξερχόμενος από νεκροταφείο της Κωνσταντινούπολης, έχοντας παραστεί σε κηδεία, συνομίλησε τυχαίως με οδηγούς αστικών λεωφορείων σε παρακείμενη στάση.
Εκεί απάντησε σε ερωτήσεις και παράπονα των οδηγών. Ένας εξ αυτών παραπονέθηκε ότι δε μπορεί να συναντήσει τον πρωθυπουργό Ταγίπ Ερντογάν… για να λάβει την απάντηση… από τον πρόεδρο της Τουρκίας (!)… ότι είναι πολύ απασχολημένος.
Σε άλλη ερώτηση οδηγού για την κατάσταση της τουρκικής οικονομίας, ο Αμπντουλάχ Γκιούλ είπε ότι όλοι στην Ευρώπη ζηλεύουν την Τουρκία κι ότι η Ελλάδα είναι έτοιμη να χρεοκοπήσει…
Όντως αποστομωτική η απάντηση – ανάλυση πεζοδρομίου του Α. Γκιούλ, σε ανθρώπους στους οποίους φροντίζουν να συντηρούν ιδεοληψίες για την κακή Ελλάδα. Το κατά πόσο συμβαδίζει το οθωμανικό μεγαλείο που ονειρεύεται ο συνάδελφός του Α. Νταβούτογλου, με το ότι ακόμα ορίζονται ως κράτος με βάση το τι κάνει η Ελλάδα, είναι δείγμα συμπλεγμάτων, κατωτερότητας και εχθρότητας. Κρίμα για το βραβείο σημαντικότερης προσωπικότητας του 2010 που του έδωσαν οι Άγγλοι.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

 
Top