GuidePedia

1
Little-Hollandese-in-EU
Συγχαρήτηρια στους Ολλανδούς εταίρους και εις ανώτερα που αναγνωρίζουν τα Σκόπια για Μακεδονία και προκαλούν με τα δημοσιεύματα των ΜΜΕ, με δηλώσεις τύπου σύμφωνα με τις οποίες η Ελλάδα πρέπει να πουλήσει τα νησιά της. Με φτηνά επικοινωνικά τρίκ σε φωτογραφίες υποδαυλίζουν τη χρόνια διαμάχη μεταξύ της Ελλάδος- Τουρκίας που η τελευταία ως κράτος τραμπούκος και παραβαινόντας κάθε έννοια διεθνούς δικαίου επιχειρεί να υφαρπάξει ελληνικό έδαφος. Και εμείς τους απαντάμε εξίσου, εκτός απο "το Μολών λαβέ", και με την αντίστοιχη "φωτογραφική" άποψη που έχουν οι Ελληνες για την Ολλανδία και στο τι ακριβώς έχει να επιδείξει αυτή καθ΄ολη τη διάρκεια της ιστορίας της.
Με αυτό τον τρόπο αλλά ενίοτε και πολύ χειρότερα με περισσή αισχρότητα, οι Ολλανδοί παρεμβαίνουν στα εσωτερικά πολιτικά πράγματα της χώρας μας ενώ παράλληλα ταπεινώνουν και την Ελληνική ομογένεια που διαβιώνει επί δεκαετίες ειρηνικά στο έδαφος της. Σπέρνουν έτσι το σπόρο του μίσους μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων, προβαίνουν σε πολιτικές πράξεις που ξεπερνούν τα όποια όρια φασισμού.
Εικόνα κάτω: "Ολλανδική φωτογραφική άποψη για την Ελλάδα από Ολλανδικό ΜΜΕ". Για όσους θέλουν να διαβάσουν την σχετική αναφορά κλικ εδώ
Little-Hollandese-in-EU-001

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

  1. min tous pernete sta sovara ...xaxaxax
    etsi kai alloios /365 meres tou xronou ..einai mesa stin mastoura kai xapakomeni ..
    H ORANJE ..
    einai mia xora xoris tautotita ..
    einai mia xora me oti thelis mesa

    H mish xora einai poustides ..kai h alloi mesi poutanes !!
    xaxaxax..
    as paroun prota ta xapia tous ..kai meta na milane !!
    Alla H ellada ti kanei ????
    leon !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Top