GuidePedia

0
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
Μιλώντας πριν λίγο στο CNN ο ειδικός σύμβουλος του ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ για θέματα τρομοκρατίας ΤΖΩΝ ΜΠΡΕΝΑΝ επανάφερε στο προσκήνιο την περίπτωση της πτώσης στις 2 Σεπτεμβρίου κοντά στο Αεροδρόμιο του ΝΤΟΥΜΠΑΙ του αεροσκάφους ΜΠΟΙΝΓΚ της UPS, στο φως των πρόσφατων περιπτώσεων αποστολής δεμάτων με εκρηκτικά με προορισμό της ΗΠΑ,
και τα οποία εντοπίστηκαν σε ΗΑΕ-Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ και είχαν αποσταλεί από ΥΕΜΕΝΗ. Ο ΜΠΡΕΝΑΝ υποστήριξε ότι αρχίζει μια νέα έρευνα για να εξεταστεί το αν το αεροπλάνο έπεσε από έκρηξη στο εσωτερικό του, λίγο μετά την απογείωση. Επίσης στα ΗΑΕ μεταβαίνουν πράκτορες του FBI από την ΕΥΡΩΠΗ, τις ΗΠΑ και την ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ, αρχίζοντας την επανεξέταση του θέματος. Σημειώνω ότι στο τελευταίο μήνυμα τους πριν την πτώση οι πιλότοι είχαν αναφέρει ότι υπάρχει παντού καπνός μέσα στο αεροσκάφος και διάφορα πράγματα καίγονται. Αν αποδειχθεί ότι από τις 2 Σεπτεμβρίου είχε λάβει χώρα τρομοκρατική ενέργεια, τότε με τα γεγονότα των τελευταίων ημερών οι αερομεταφορές επιστολών και φορτίων αποτελούν νέο χώρο στοχοποίησης των τρομοκρατών.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ υπάρχει μεγάλη κινητικότητα σε όλες τις πρεσβείες των Δυτικών χωρών στη Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ, ενώ αυξημένα είναι τα μέτρα ασφαλείας σε όλα τα αεροδρόμια της περιοχής καθώς και στις Αμερικανικές δυνάμεις στον ΙΝΔΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟ-ΕΡΥΘΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ και στο Αρχηγείο του 5ου Αμερικανικού στόλου στην ΜΑΝΑΜΑ του ΜΠΑΧΡΕΪΝ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top