GuidePedia

0
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
Λίγο πριν το μεσημέρι φέρεται να έχει επιλυθεί το μηχανικό πρόβλημα(αν είναι και έτσι) της Ελληνικής πλοιοκτητρίας υπό Μολδαβική σημαία πλοίου της «φιλανθρωπικής» οργάνωσης του δεύτερου γιου του ΚΑΝΤΑΦΙ και εκτός απρόοπτων εξελίξεων κατευθύνεται προς το αιγυπτιακό λιμάνι ΕΛ ΑΡΙΣ στο ΣΙΝΑ(έχει δοθεί άδεια).

Στο μεταξύ ο επικεφαλής του Πολιτικού Γραφείου της ΧΑΜΑΣ στη ΔΑΜΑΣΚΟ ΧΑΛΕΝΤ ΜΑΣΑΛ σε προχθεσινή του συνέντευξη εμφανίστηκε ως ένθερμος υποστηρικτής των ΣΤΟΛΙΣΚΩΝ για τη ΓΑΖΑ και υποστήριξε ότι οι αποστολές θα συνεχισθούν για να εκτεθεί διεθνώς το ΙΣΡΑΗΛ.

Από πλευράς ΗΠΑ είχαν γίνει κάποιες παρασκηνιακές επαφές για να αποκλιμακωθεί η ένταση και το πλοίο να αποφύγει τον κατάπλου προς ΓΑΖΑ, ενώ και ορισμένες χώρες της ΕΕ(πχ ΙΤΑΛΙΑ) είχαν κάνει κάποιες επαφές με την ΤΡΙΠΟΛΗ.

Από πλευράς μου καταθέτω μεταξύ άλλων το γεγονός των πολύ στενών σχέσεων του συγκεκριμένου γιου του ΚΑΝΤΑΦΙ με γνωστά Βρετανικά και Ρωσικά συμφέροντα. Δεν είναι τυχαίο-όπως πληροφορήθηκα από Αμερικανική πηγή-το γεγονός ότι η INTERNATIONAL CHARITY AND DEVELOPMENT FOUNDATION Σαίφ Καντάφι συνδέεται με την BP η οποία πήρε (σύμφωνα με τον ΤΥΠΟ) προνομιακά πετρελαϊκά συμβόλαια από την χώρα του ΜΑΓΚΡΕΜΠ(ως γνωστό ο γιος του ΚΑΝΤΑΦΙ έπαιξε βασικό ρόλο για την απελευθέρωση του τρομοκράτη ΜΕΓΚΡΑΧΙ που ευθύνεται για το θάνατο 261 ατόμων στο ΛΟΚΕΡΜΠΙ το 1988). Και ο οποίος αφέθη ελεύθερος πέρυσι από το ΛΟΝΔΙΝΟ, και ζει και βασιλεύει στην ΛΙΒΥΗ. Εντός των ημερών οι ίδιες πηγές των ΗΠΑ μου ανέφεραν ότι το θέμα στο σύνολο του θα πάει στη ΓΕΡΟΥΣΙΑ.

Πάντως καλό θα ήταν και οι εδώ να ψάξουν λίγο τις προεκτάσεις και «ουρές» της λεγόμενης «φιλανθρωπικής «» οργάνωσης…. Υπάρχουν ενδιαφέρουσες διαστάσεις και επαφές…ΤΙ ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΠΟΙΩΝ (όλων των πολιτικών αποχρώσεων με τη ΛΙΒΥΗ!!!).

Δημοσίευση σχολίου

 
Top