GuidePedia

0
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
Δυο ανώτατοι δικαστικοί με γνώσεις και εξειδίκευση στο διεθνές και ναυτικό δίκαιο, καθώς και δυο ξένοι παρατηρητές με υψηλού επιπέδου νομικές γνώσεις (ο ένας Αμερικανός) θα αποτελούν την Επιτροπή που αποφάσισε να συστήσει ο Πρωθυπουργός ΝΕΤΑΝΙΕΧΟΥ για το συμβάν ανοικτά της ΓΑΖΑΣ ,ενώ παράλληλα θα εξετάσουν και την νομιμότητα του αποκλεισμού της ΓΑΖΑΣ.

Στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ δεν θα κληθούν να καταθέσουν οι άνδρες της S13 (ΚΟΜΑΝΤΟΣ), ενώ μέχρι πριν λίγο δεν είχε διευκρινιστεί, αν θα κληθούν ο Αρχηγός των IDF Αντιστράτηγος ΓΚΑΜΠΙ ΑΣΚΕΝΑΖΙ και ο Αρχηγός του ΝΑΥΤΙΚΟΥ ναύαρχος ΕΛΙΕΖΕΡ ΜΑΡΟΜ. Παράλληλα θα λάβει χώρα και μια αντίστοιχη στρατιωτική Επιτροπή η οποία θα εξετάσει τον ισχύοντα αποκλεισμό της ΓΑΖΑΣ και αν από στρατιωτικής πλευράς λόγω των ειδικών καταστάσεων εκεί είναι σύννομος με το διεθνές δίκαιο.

Στο μεταξύ σάλος έχει προκληθεί με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε χθες η τουρκική εφημερίδα XΟΥΡΙΕΤ. Και αυτό γιατί το Ειδησεογραφικό πρακτορείο REUTERS έκανε «χειρουργικής φύσης επέμβαση» στις φωτός, με αποτέλεσμα να μην φαίνονται τα μαχαίρια. Την αλλοίωση των φωτογραφιών στις οποίες φαίνεται ότι οι τζιχαντιστές-μισθοφόροι είχαν θέσει εκτός του 3 από τους15 κομάντος και οι οποίοι είχαν χάσει τις αισθήσεις και ήσαν κάτω αιμόφυρτοι ανακάλυψε ο γνωστός BLOGGER CHARLES JOHNSON και το εντυπωσιακών πληροφοριών του BLOG.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top