GuidePedia

0
Με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά συναντάται σήμερα το απόγευμα (17:30) στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.
Στο επίκεντρο της συνάντησης θα βρεθούν οι εξελίξεις στη οικονομία, μετά και την πρόσφατη απόφαση του Eurogroup.

Μετά την ανακοίνωση των χωρών της Ευρωζώνης για τον δανεισμό της χώρας μας με 30 δισ. ευρώ, στο πλαίσιο του μηχανισμού στήριξης της ελληνικής οικονομίας, ο κ. Σαμαράς -μέσω του εκπροσώπου Πάνου Παναγιωτόπουλου- είχε διατυπώσει αίτημα για επίσημη ενημέρωση από τον πρωθυπουργό.

«Οι τελευταίες εξελίξεις δεν δίνουν όλες τις αναγκαίες απαντήσεις στα πολλά και κρίσιμα ερωτήματα, που υπάρχουν, σε σχέση με το μηχανισμό στήριξης της Ευρωζώνης προς την Ελλάδα» είχε δηλώσει ο κ. Παναγιωτόπουλος, τονίζοντας ότι η ΝΔ ζητεί ενημέρωση προκειμένου «να τοποθετηθεί με αίσθημα ευθύνης προς το συμφέρον του τόπου».

Χθες, Τρίτη, στη διάρκεια του Υπουργικού Συμβουλίου, ο κ. Παπανδρέου ανακοίνωσε ότι πρόκειται να δεχθεί σήμερα τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Εκτός από το θέμα της οικονομίας, οι κ. Παπανδρέου και Σαμαράς αναμένεται να συζητήσουν το ζήτημα των ελληνοτουρκικών σχέσεων.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top